Aktualnosti

„UKLJUČI SE U KOMBINACIJU“

POMOZIMO! SKAC Palma blizu cilja da kupi novo kombi vozilo Kampanju kroz koju su komunicirali aktivnosti koje provode, izazove s kojima se suočavaju te ono u što vjeruju i na što ih Bog poziva, predstavili su javnosti u svibnju

Studentski katolički centar Palma

Foto: Studentski katolički centar Palma

SKAC Palma je u veljači ove godine krenula s pripremom kampanje za grupno financiranje „Uključi se u KOMBInaciju“ za kupnju novog kombija koji je neophodan za realizaciju projekata i aktivnosti koje udruga više od 20 godina organizira za mlade. Kampanju kroz koju su komunicirali aktivnosti koje provode, izazove s kojima se suočavaju te ono u što vjeruju i na što ih Bog poziva, predstavili su javnosti u svibnju. Četiri mjeseca kasnije, zahvaljujući velikodušnosti više od 350 pojedinaca i tvrtki, prikupili su ukupno 30,323,00 eura putem platforme Bona Fides Invest te direktnim uplatama na račun udruge.

Iako su inicijalno planirali prikupiti sredstva za kupnju novog kombija čija je vrijednost 75,000.00 eura, za vrijeme trajanja kampanje pratili su ponudu i cijene putničkih kombi vozila i zaključili da je realnije uzeti novije rabljeno vozilo, s malom kilometražom i otprilike godinu dana staro. Cijena takvog vozila sa svom opremom iznosi oko 50,000.00 eura. Dio sredstava, kako su najavljivali, planiraju prikupiti i putem natječaja.

 Studentski katolički centar Palma

Studentski katolički centar Palma

„Zahvalni smo svima koji su na bilo koji način pomogli da prikupimo ovaj ogromni iznos novca. Trenutno čekamo rezultate Loyola Foundation natječaja u kojem smo prošli prvi krug za potporu u iznosu od 17,000.00 eura. S obzirom na dosad prikupljeni iznos spomenute potpore od natječaja, zaključili smo kampanju na Bona Fides Invest platformi. Financijski nam je isplativije preostali potreban iznos prikupljati direktnim uplatama na SKAC Palma račun jer u tom slučaju štedimo iznos naknade za korištenje platforme, a i dio dosad prikupljenih sredstava moramo odvojiti za isporuku nagrada zahvale donatorima. Na kraju kampanje i nakon što kupimo kombi, predstaviti ćemo vam detaljnu financijsku sliku cijele kampanje. Rezultate natječaja očekujemo do kraja ove, a novo vozilo planiramo kupiti početkom 2024. godine.“ – poručuju iz SKAC Palme.

Kampanja „Uključi se u KOMBInaciju“ se nastavlja. Mladi su na korak do cilja, a pogurati ih možete i dalje direktnom uplatom na račun (HR0324840081100323384).

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh