Aktualnosti

PATER STJEPAN IVAN HORVAT

Pomozi beskućnicima i udruzi ‘Savao’ da posjete Majku Božju Bistričku Osigurat će im se ručak i sve potrebno kako bi ondje proveli dan, no potrebna je pomoć

Book.hr

Foto: Book.hr

Pater Stjepan Ivan Horvat svakodnevno nas putem društvenih mreža daruje mudrim i poučnim pričama. A sada ovaj član Družbe Misionara Krvi Kristove treba našu pomoć. Organizira hodočašće beskućnika i volontera udruge „Savao“ u Mariju Bistricu i u tome im je potrebna financijska pomoć.

„DRAGI LJUDI, TREBAMO VAS!

8. listopada organiziramo hodočašće beskućnika i volontera udruge „Savao“ u Bistricu.

Ljude koje kroz cijelu godinu susrećemo i pomažemo u hrani i odjeći te drugim potrepštinama potrebnima za život, željeli bismo razveseliti ovim putovanjem.

Organizirali bismo dva-tri autobusa i 150 korisnika i volontera poveli na hodočašće. Osigurat ćemo im ručak i sve potrebno kako bi ondje mogli provesti dan, no potrebna nam je vaša pomoć. Iznos koji je potreban da bi se program ostvario je oko 2500 EUR .

Na taj način omogućit ćemo osobama koje su na ulici i zaista žive na rubu, da provedu divan dan u našem najpoznatijem svetištu Majci Božjoj.

Ovo je broj računa (udruge Savao) za uplatu: IBAN: HR8724020061100849037.

Ako možete, pomozite, barem jednim eurom. A svakako vas molim da podijelite ovu objavu, vjerujem da to možemo prikupiti. Hvala! 🙂”, navodi.

Detaljniji podaci za uplatu su na linku ovdje.

Izvor: Stjepan Ivan Horvat, Facebook

Za Book.hr priredila A. P.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh