Razno

BOGU HVALA!

Pogledajte dječicu kako predivno mole oko naše Majčice O, slavna nebeska Majko! Mnogima koji su se molili pred Tvojim svetim likom, udijelila si brojne milosti

Foto: Pixel-Shot, Shutterstock

Foto: Pixel-Shot, Shutterstock

Društvenim mrežama proširila se lijepa fotografija koju smo odlučili podijeliti s vama. Na fotografiji je prikazano pet malenih djevojčica koje sklopljenih rukica mole pored kipa Majke Božje.

Divan je to prikaz vjere u onih najmanjih. Fotografiju je podijelio dotični Jose Kurian a sama fotografija oduševila je više stotina tisuća korisnika društvenih mreža. Neka se još više proširi ova vijest jer je to ujedno i odličan uvod u marijanski mjesec listopad koji je pred nama.

Izmoli i ti molitvu Majci Mariji u svakoj potrebi

O, slavna nebeska Majko! Mnogima koji su se molili pred Tvojim svetim likom, udijelila si brojne milosti. Pun/a pouzdanja i ja molim pred Tvojim svetim likom: pomogni mi u mojoj nevolji (spomenuti nakanu).

Znam da nisam zavrijedio/la milost, ali uzdam se u beskonačnu ljubav Tvog Sina koji me svojom ljubavlju učinio dostojnim/nom ljubavi Oca nebeskog. Uvjeren/a u Tvoju neizmjernu majčinsku ljubav, utječem se Tvom moćnom zagovoru.

Pomozi mi u ovoj potrebi, Tebi najbolje poznatoj. Isprosi mi pomoć od Boga. Neka me zahvalnost za Tvoju dobrotu potakne da budem vjeran/a Bogu, da živim prema Evanđelju Tvoga Sina, i dopustim da me vodi Duh Sveti.

O, Majko, reci Bogu samo jednu riječ za mene, i On će Te uslišiti. Hvala Ti, Majko!

Amen. Zdravo, Marijo…

Tečaj krunice, hodočašće

Ovo sve neka ti bude na poticaj. Listopad je mjesec posvećen Majci Božjoj od krunice. Stoga ti preporučujemo da se odvažiš i na dvodnevni tečaj moljenja krunice koji organiziraju Kristofori. Za molitvu krunice je i sam sveti Franjo Saleški rekao da je „najbolji način molitve“. Više detalja o tome možeš pogledati ovdje.

Preporučujemo ti i hodočašće s Kristoforima. U listopadu 2023. godine, od 13. do 15., Kristofori organiziraju trodnevno hodočašće u Međugorje, a više detalja o hodočašću možeš pogledati ovdje.

 Kraljice svete krunice, moli za nas!

Izvor molitve: Župa Gajnice

Za Book.hr priredila A. P.

Preporučujemo ti knjigu„Kako odgajati dobru katoličku djecu“ autorice Mary Reed Newland.  Knjigu možete nabaviti ovdje. Ako ti je potreban dodatan duhovni sadržaj za djecu i mlade ili znaš nekoga kome treba posjeti webshop naše biblioteke Figulus ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh