Aktualnosti

U ORGANIZACIJI ‘MARIJINE LEGIJE’

Ovoga ljeta održat će se prvi ‘Mladifest’ u Hrvatskoj, evo što trebate znati o njemu Hrvatska nije prva zemlja u kojoj će se održati festival mladih po uzoru na onaj u Međugorju; Mladifest se već održava u Francuskoj, Mađarskoj, Poljskoj…

Ovoga ljeta održat će se prvi 'Mladifest' u Hrvatskoj, evo što trebate znati o njemu

Foto: www.mladifest.com


 

Zajednica Marijina legije iz Petrinje organizira prvi Mladifest u Hrvatskoj, po uzoru na onaj u Međugorju koji se održava već 30 godina i privlači mlade iz cijeloga svijeta. Hrvatska nije prva zemlja u kojoj će se održati takav festival mladih; Mladifest se već održava u Francuskoj, Mađarskoj, Poljskoj…

Prvi Mladifest u Hrvatskoj održat će se od 21. do 23. lipnja 2019., u župi Sv. Franje Ksaverskog u Viduševcu. Na festivalu će sudjelovati i sisački biskup Vlado Košić, p. Ike Mandurić, međugorski župnik fra Marinko Šakota, don Damir Stojić, vlč. Ivan Grbešić, slavljenički bend Božja pobjeda i drugi.

Program prvog Mladifesta u Hrvatskoj možete vidjeti ovdje. Svi sudionici obavezni su prijaviti se, a to mogu učiniti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh