Aktualnosti

WWW.FIGULUS.HR

OSTVARI POPUST! Knjiga patera Marka na korizmenom popustu od čak 30 % Popust vrijedi do kraja korizme (9. travnja 2020.) ili do isteka zaliha! Požuri!

Foto: Shutterstock; M. V.


 

DO 9. TRAVNJA 2020. nabavi knjigu „Ak’ odrastem, bit ću katolik“ za 56 umjesto 80 kuna! Svoj primjerak naruči na: www.figulus.hr OVDJE, mejlom na: [email protected] ili telefonom na: 095/206-5421.

U ovako presudnim vremenima nipošto ne smijemo izgubiti…

»Svi smo najozbiljnije pozvani da provjerimo što držimo i skrivamo u svojim srcima, a ako ondje otkrijemo kakvu tamu, da ju iznesemo pred Gospodnji križ na Golgotu. Da ju ondje Jaganjčeva krv prekrije i odnese, kao rijeka milosrđa, a nama daruje pravu slobodu, svetost i sretnost.«

»U ovako presudnim vremenima nipošto ne smijemo izgubiti vjeru. Ne smijemo se osloniti samo na sebe i na svoje mogućnosti. Jer to je definitivno ono najgore što se može dogoditi. Ako zastanemo isključivo na ljudskim metodama otpora Zlomu, već smo pobijeđeni. Pobijeđeni smo ako ne vidimo nadnaravno u ovome što danas prolazimo.«

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

Tijekom korizme ostvari 30 % popusta na sve knjige Josipa Lončara te na sve knjige patera Marka Glogovića!

Popust vrijedi do kraja korizme (9. travnja 2020.) ili do isteka zaliha!
Na ostale knjige ostvarite popust od 10 %!
POSEBNA POGODNOST! Za narudžbe iznad 200 kn dostava je besplatna.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh