Aktualnosti

SVAKA POMOĆ JE DOBRODOŠLA

POTREBNA IM JE POMOĆ Pomozimo obitelji Štruk Gospođa Katica ima više dijagnoza, suprug Davor ima operiranu kralježnicu, njihov 13-godišnji sin Stjepan ide u školu za posebne potrebe, a šestogodišnji sin Josip u vrtić za posebne potrebe. Potrebna im je hrana, osnovne potrepštine, odjeća...

Foto: Obitelj Štruk

 

Nastavljamo pomagati obitelji Štruk! Javila nam se gospođa Katica. Moli dobre ljude za pomoć, i dodaje da je na prošlu objavu bilo malo odaziva, malo uplata. Pozivamo sve vas koji možete i imate poticaj – priključite se ovoj akciji. Svaka je pomoć dobrodošla!

Potrebna im je hrana (mlijeko, jaja, salama, kvasac za kruh, čokolino,…). Potrebne su im i osnovne potrepštine te osnovne stvari za školu. Potrebnu su im i tenisice (br. 31 i 41), odjeća. Gospođi su potrebne osnovne higijenske stvari. Možete im donijeti na adresu ili uplatiti donaciju.

Suprug Davor ima operiranu kralježnicu, gospođa Katica ima sklerozu, poremećaj centra za ravnotežu, kroničnu anemiju i još puno toga. Trenutno je u bolnici zbog žučnog kamenca. 13-godišnji Stjepan ide u školu za posebne potrebe. Imao je epilepsiju. Josip je 1. 9. krenuo u vrtić za posebne potrebe. Imaju puno kontrola na koje vode djecu. Ovise o minimalnoj socijalnoj skrbi.

Također, i njihovoj trošnoj kućici potrebni su radovi. Budući da je gornji dio kuće popucao od potresa, žive u donjem jer se mlađi boji biti gore. Također, na dijelu kuće koji se odvojio, curi voda.

Pomozimo im molitvom i financijski.

Podaci su sljedeći:

Katica i Davor Štruk
Litijski odvojak 3
10 040 Zagreb
IBAN (suprugov u Croatia banci) : HR5524850033200215441
Mob: 092/183-8263

Gospodin neka vam bude nagrada!

Također, na dijelu kuće koji se odvojio, curi voda…

Mlađi sin, Josip. 

Stariji sin, Stjepan.

Gospođa Katica Štruk

Gospodin Davor Štruk

 

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh