Aktualnosti

POMOZIMO IM!

POMAŽEMO OBITELJI ŠTRUK Majka završila u bolnici i ide ponovno na operacijski zahvat, suprug operirao kralježnicu 13-godišnji Stjepan ide u školu za posebne potrebe. Imao je epilepsiju. Josip ide u vrtić za posebne potrebe.

Foto: Obitelj Štruk

 

Javila nam se gospođa Katica Štruk!

„Sad kada bude bolje, polako ćemo raditi na kući, što je popucalo od potresa i gdje je curi voda kad kiša pada“, kaže Katica i moli za pomoć svakoga tko može: „Bog vas blagoslovio.  Puno znači molitva.“

Nedavno je njihovu sinu Stjepanu bilo 13 godina. Mali Josip je imao 5 i pol. „Sad kada bude bolje, polako ćemo raditi na kući, što je popucalo od potresa i gdje je curi voda kad kiša pada“, kaže Katica i moli za pomoć svakoga tko može: „Bog vas blagoslovio.  Puno znači molitva.“

Suprug Davor operirao je kralježnicu, gospođa Katica ima sklerozu, poremećaj centra za ravnotežu, kroničnu anemiju i još puno toga. Nedavno je zavšila u bolnici zbog žučnog kamenca. 13-godišnji Stjepan ide u školu za posebne potrebe. Imao je epilepsiju. Josip ide u vrtić za posebne potrebe. Budući da je gornji dio kuće popucao od potresa, žive u donjem jer se mlađi boji biti gore. Također, na dijelu kuće koji se odvojio, curi voda.

Pomozimo im!

Potrebne su im i osnovne potrepštine te osnovne stvari za školu. Gospođi su potrebne osnovne higijenske stvari. Možete im donijeti na adresu ili uplatiti donaciju.

Podaci su sljedeći:

Katica i Davor Štruk
Litijski odvojak 3
10 040 Zagreb
IBAN (suprugov u Croatia banci) : HR5524850033200215441
Mob: 092/183-8263

Gospodin neka vam bude nagrada!

 

Također, na dijelu kuće koji se odvojio, curi voda…

Mlađi sin ima četiri godine i također će ići u vrtić za posebne potrebe kao i brat.

Stariji sin, 12-godišnjak ide u školu za posebne potrebe. Imao je epilepsiju.

Gospođa Katica Štruk

Gospodin Davor Štruk

 

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh