Vijesti

REZULTATI OBDUKCIJE

Obdukcijom utvrđen razlog smrti mladog sjemeništarca Anthony je preminuo u noći s 1. na 2. travnja u Rimu, u dobi od 29. godina. Obdukcijom je utvrđen razlog smrti mladog sjemeništarca iz Sjedinjenih Američkih Država

Obdukcijom utvrđen razlog smrti mladog sjemeništarca

Kristovi legionari objavili su 6. travnja vijest o smrti mladog sjemeništarca Anthonyja  Freemana. On je nedavno završio duhovne vježbe i služio na uskrsnoj misi koju je predvodio papa Franjo na Trgu Sv. Petra, na dan kada je umro. Pronađen je mrtav na Uskrsni ponedjeljak. Imao je 29 godina.


U izjavi stoji: „Brat Anthony Freeman, umro je u noći s 1. na 2. travnja, u dobi od 29 godina, na koledžu u Rimu. Smrt je bila posljedica hipertrofične kardiomiopatije.“

To stanje najčešće utječe na muškarce u dobi od 20 do 50 godina.

Hipertrofična kardiomiopatija  čest je uzrok smrti u mladih sportaša. Može biti uzrokom neobjašnjive sinkope i otkrivena tek prilikom obdukcije.

Ponekad simptomi izostanu, a može izazvati iznenadnu smrt.

Podsjetimo, Anthony je bio aktivan na Facebooku i Instagramu sa svojim katoličkim stranicama pod nazivom „Life Coach”. Također je imao web-stranicu – branthonyfreeman.com, a u siječnju je izdao knjigu „One Step Closer”.

Trebao je biti zaređen za đakona ovog srpnja u Houstonu.

Izvor: Aleteia

Prevela Vedrana Prka

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh