Hodočašća

PRIJAVE SU U TIJEKU

Hodočastite s nama sv. Riti i Padru Piju

Hodočastite s nama sv. Riti i Padru Piju

Hodočašće Padru Piju

I ovoga proljeća organiziramo hodočašće Padru Piju u San Giovanni Rotondo:


22. – 24. ožujka (više možete saznati ovdje)

26. – 28. travnja (više možete saznati ovdje)

U sklopu hodočašća posjetit ćemo i Loreto gdje se nalazi kućica sv. Obitelji, te Lanciano – svetište euharistijskog čuda.

„Kristofori” već nekoliko godina zaredom hodočaste Padru Piju i sa svakog od tih putovanja hodočasnici se vrate puni dojmova i duhovnih iskustava.

Reportažu s jednog od prošlogodišnjih hodočašća u San Giovanni Rotondo, kada je ondje boravio i papa Franjo, možete pročitati ovdjePosjetili smo grad u kojem je Padre Pio živio i djelovao: I 50 godina nakon njegove smrti, milijuni vjernika dolaze moliti za zagovor sveca iz Pietrelcine.

Hodočašće sv. Riti

Osim hodočašća Padru Piju u San Giovanni Rotondo, ovoga proljeća hodočastimo i svetoj Riti u Casciu, od 24. do 26. svibnja. U sklopu hodočašća obići ćemo također Asiz i Padovu. Više o hodočašću možete saznati ovdje.

Program/sadržaj

U hodočašće je, osim klasičnog programa, uključen tečaj molitve (Škola molitve) i Tečaj Krunice, koji se odvijaju tijekom putovanja u autobusu, s predavanjima i praktičnim vježbama te kratkim kršćanskim filmovima. Mogućnost ispovijedi. Hodočašće vode „Kristofori” u pratnji svećenika iz Hrvatske.

Ukupna cijena: 1600 kuna po osobi.

Prijava

Za rezervacije i prijavu nazovite na: 091/949-8854 (radnim danom 8 – 16 sati); javite se e-poštom na: [email protected] ili jednostavno popunite obrazac naveden na stranici.

  • 1.9K
  •  
  •  
  •  
  •  
Klub prijatelja
Na vrh