Preporučamo

LISTOPAD I STUDENI 2018.

Hodočastite s nama sv. Riti i Padru Piju

Hodočastite s nama sv. Riti i Padru Piju

Hodočašće Padru Piju

„Kristofori” su objavili nove termine hodočašća svetom Padru Piju u San Giovanni Rotondo. U sklopu hodočašća posjetit ćemo i Loreto gdje se nalazi kućica sv. Obitelji, te Lanciano – svetište euharistijskog čuda.


12.– 14. listopada 2018.

9.– 11. studeni 2018.

Detaljne informacije možete pogledati ovdje i ovdje.  

„Kristofori” već nekoliko godina zaredom hodočaste Padru Piju i sa svakog od tih putovanja hodočasnici se vrate puni dojmova i duhovnih iskustava.

Reportažu s posljednjeg hodočašća u San Giovanni Rotondo, koje se je održalo od 16. do 18. ožujka ove godine (kada je ondje boravio i papa Franjo) možete pročitati ovdjePosjetili smo grad u kojem je Padre Pio živio i djelovao: I 50 godina nakon njegove smrti, milijuni vjernika dolaze moliti za zagovor sveca iz Pietrelcine.

Hodočašće sv. Riti

Osim hodočašća Padru Piju u San Giovanni Rotondo, ove jeseni hodočastimo i svetoj Riti u Casciu, od 5.-7. listopada. U sklopu hodočašća obići ćemo također Asiz i Padovu. Više o hodočašću možete saznati ovdje.

Program/sadržaj

U hodočašće je, osim klasičnog programa, uključen tečaj molitve (Škola molitve) koji se odvija tijekom putovanja u autobusu, s predavanjima i praktičnim vježbama te kratkim kršćanskim filmovima. Mogućnost ispovijedi. Hodočašće vode „Kristofori” u pratnji svećenika iz Hrvatske.

Ukupna cijena: 1500 kuna po osobi.

Prijava

Za rezervacije i prijavu nazovite na: 091/949-8854 (radnim danom 8 – 16 sati); javite se e-poštom na: [email protected] ili jednostavno popunite obrazac naveden na stranici.

 

  • 960
  •  
  •  
  •  
  •  
Klub prijatelja
Na vrh