Najave

12. I 13. SVIBNJA

‘Nebo na zemlji’ – online konferencija koju vodi istaknuti karizmatik Damian Stayne odgovorit će na zanimljiva pitanja Osim odgovora na pitanja, organizatori najavljuju kako će vam približiti Božju ljubav, slavu i snagu te će vam nastojati pomoći u tome da postanete osoba koja živi Nebo već ovdje na zemlji.

Foto: KKODS

Katolička karizmatska udruga Cor et Lumen Christi, 12. i 13. svibnja, organizira online konferenciju na temu “Nebo na zemlji” na kojoj će govoriti pokretač spomenute udruge, Damian Stayne. On je inspirirajući propovjednik koji je do sada govorio pred stotinama tisuća ljudi na pet kontinenata, a po njegovoj se molitvi Bog proslavio s mnoštvo čudesnih ozdravljenja. 

Konferencija će svim zainteresiranima odgovoriti na pitanja poput:

– Kako bi izgledalo Nebo na zemlji?

– Je li moguće živjeti stvarnost nebeskoga sada i ovdje?

– Što možemo napraviti kako bi surađivali s Njegovim dolaskom?

Osim odgovora na pitanja, organizatori najavljuju kako će vam približiti Božju ljubav, slavu i snagu te će vam nastojati pomoći u tome da postanete osoba koja živi Nebo već ovdje na zemlji. Online susret će započeti u petak u 18:00 sati (19:00 u UK) i trajat će do 20:30 (21:30 u UK). Drugog dana, u subotu, susret započinje u 8:00 sati (9:00 u UK) i traje do 20:30 (21:30 u UK) s uključenim pauzama i vremenom za ručak.

Cijena ulaznice iznosi 5 funti, a kupiti je možete na linku ovdje. Konferencija je otvorena za sve, a kako biste sudjelovali potrebno je imati instaliranu aplikaciju Zoom. Bit će i simultani prijevod na hrvatski jezik.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh