Najave

HRVATSKA ZA ŽIVOT

ZA ŽIVOT Produžene prijave, neočekivana gošća i proslava rođendana Prijave za 6. međunarodnu konferenciju za život "Život, dakle, biraj!" produžene su do srijede 10. 4. Na konferenciji okupit će se domaći i inozemni govornici, njih ukupno 14

Foto: https://hrvatskazazivot.com/

 

U petak 12. travnja započinje šesta po redu međunarodna konferencija za život u organizaciji udruge Hrvatska za Život. Održat će se od petka 12. do nedjelje 14. travnja 2024., u Hotelu Zonar u Zagrebu pod geslom „Život, dakle, biraj!“

Prijave su produžene do srijede 10. travnja a prijaviti se možete putem linka: https://shorturl.at/hIKNP. Prijave su obavezne.

Gošća iznenađenja

“Posebna nam je čast ugostiti jednu od najvećih pro-life govornica, autoricu knjige “Preobražena”, koja je prošla put od rada u Planned Parenthoodu do beskućništva, a potom nevjerojatnog obraćenja, Patriciju Sandoval“, javljaju iz Udruge.

Dan prije, u četvrtak 11. 4. 2024. Udruga organizira veliku proslavu povodom svoga 10. rođendana!

„Dođi u četvrtak 11. 4. od 17 sati u župu sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevki. Budi nam dragi gost!“, pozivaju iz Udruge.

Na konferenciji okupit će se domaći i inozemni govornici, njih ukupno 14, s ciljem da odgovore na najveći problem današnjice, namjerni pobačaj.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh