Duhovnost

ISUS JE ŽIV

MEDITACIJA Umro sam na križu kako ne biste bili robovi straha U prisutnosti dobroga i snažnoga oca smiruje se i najuplašenije dijete, stoga ti pred svoga nebeskog Oca dođi odbacujući svaki strah, a On će te zagrliti svojim očinskim srcem.

MEDITACIJA Umro sam na križu kako ne biste bili robovi straha

Foto: Shutterstock

 

Strah je oblik svezanosti. Umro sam na križu kako ne biste bili robovi straha. Žalosti me vidjeti svoju djecu još uvijek svezanu strahom. Moja vam žrtva nije priskrbila samo oproštenje grijeha, nego vam je otvorila put do Očeva srca. Sada kad vjerujete u mene kao svoga Spasitelja, primite savršenu ljubav, ljubav Očevu i moju. Savršena ljubav izgoni strah jer strah za sobom vuče kaznu, a kazne nema za one koji me slijede.

Otvori svoje srce i primi obilje Očeve ljubavi. Što je više Njegove ljubavi u tvome srcu, manje je u njemu mjesta za strah

Na ovaj svijet rađate se duhovno svezani, a ta svezanost uključuje i strah. Budući da živite u palome svijetu, u kojem se događaju loše stvari te su vaša tijela podložna bolestima, nije vam lako osloboditi se toga straha. Međutim, duh posinstva pomaže vam u ovoj borbi kako biste vidjeli da ste ljubljena djeca Božja.

Duh te oslobađa kako bi mogla klicati „Abba, Oče!“, jer ti jesi Njegovo dragocjeno posvojeno dijete. U prisutnosti dobroga i snažnoga oca smiruje se i najuplašenije dijete, stoga ti pred svoga nebeskog Oca dođi odbacujući svaki strah, a On će te zagrliti svojim očinskim srcem. U Njegovu si zagrljaju potpuno sigurna. Otvori svoje srce i primi obilje Očeve ljubavi. Što je više Njegove ljubavi u tvome srcu, manje je u njemu mjesta za strah.

 

ISUS JE ŽIV

Ta ne primiste duh robovanja da se opet bojite, nego primiste Duha posinstva u kojem kličemo: „Abba! Oče!“

Rim 8,15

Straha u ljubavi nema, nego savršena ljubav izgoni strah; jer strah je muka i tko se boji, nije savršen u ljubavi.

1 Iv 4,18

Gospodin je Duh, a gdje je Duh Gospodnji, ondje je sloboda.

2 Kor 3,17

Kao što je Otac ljubio mene, tako sam i ja ljubio vas; ostanite u mojoj ljubavi.

Iv 15,9

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh