Zanimljivosti

PRO-LIFE

Majka sedmero djece i nova Mrs. Amerike hrabro posvjedočila Kada ju je članica žirija upitala kada se osjećala najosnaženijom, rekla je: „Dok sam rađala!“

Foto: Dominik Belica , Shutterstock

Foto: Dominik Belica, Shutterstock

25. kolovoza ove godine u Las Vegasu je održano natjecanje za Mrs. Amerike 2023. godine. Okrunjena Hannah Neeleman s javnosti je podijelila svoje snažno pro-life stajalište koje su čuli milijuni.

Naime, 33-godišnja Hannah Neeleman majka je sedmero djece. Suprug Daniel i ona vode svoju farmu u Kansasu. Dok se, pod krinkom modernog doba „guši“ sloboda govora onih koji ne odgovaraju „modernome“, Neeleman je svojim hrabrim odgovorom oduševila prisutne.

Kada ju je članica žirija upitala kada se osjećala najosnaženijom, rekla je: „Dok sam rađala!“

Svaki put kad sam primila novorođenu bebu u ruke, taj mi je osjećaj majčinstva, uz rađanje bio jedan od najviše osnažujućih osjećaja koje sam ikada osjetila

„Taj sam osjećaj doživjela sedam puta; svaki put kada bih donosila ove svete duše na zemlju. Svaki put kad sam primila novorođenu bebu u ruke, taj mi je osjećaj majčinstva, uz rađanje bio jedan od najviše osnažujućih osjećaja koje sam ikada osjetila”, prenosi CNA.

Za svoj govor primila je gromoglasan aplauz i ovacije publike.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Live Action (@liveactionorg)

40 dana za život

U Lijepoj Našoj u tijeku je molitvena kampanja ’40 dana za život’ udruge ‘Hrvatska za Život’. Kampanja se održava od 27. rujna do 5. studenog. „Budi glas onih koji glasa nemaju u 36 hrvatskih gradova”, poručuju organizatori i napominju kako je geslo ove jeseni: ‘Moj narod gine: nema znanja’ (Hoš 4, 6).

VIDEO 40 DANA ZA ŽIVOT: ‘Dođite i molite pred Golgotama današnjice’

Molitva za nerođene

Moliti za nerođene možemo svaki dan. Preporučujemo ti da izmoliš krunicu nevine dječice. Ova krunica se moli za one koji si sami ne mogu pomoći – za još nerođenu dječicu. Slavimo život zajedno! Molitvu pronađi ovdje.

Molitva Mariji, majci nerođenih

Marijo, Majko i zaštitnice nerođenih, pogledaj na mene koji Te štujem kao svoju Kraljicu i Majku, kao onu koja me ljubi i vodi k Spasitelju, svome Sinu Isusu. Ti si moja nada, moja zaštita, moje blago! Zajedno s Tobom želim moliti za spas nerođenih u opasnosti pobačaja, za obitelji u poteškoćama, za brakove u krizama, za svu dječicu svijeta.

Tvom moćnom zagovoru predajem i svoje nevolje i želje. Usliši me, o Majko, blagoslovi me i okrijepi me u svakodnevnom nošenju križa i hodu prema Vječnosti! Kao «Treće srce» u otajstvenom zajedništvu s Isusom i Tvojim svetim Srcem, posvećujem se i predajem sasvim pod Tvoju vlast i vodstvo. Majko nerođenih, Majko života, moli za sve nas, moli i čuvaj od svakoga zla svu djecu svoju! Amen.

Izvor molitve: Betlehem.hr

Izvor: Catholic News Agency

Za Book.hr priredila A. P.

Iznad Tebe zora sviće (Spasi dušu svoju, dok još možeš)

Za više PRO-LIFE sadržaja preporučujemo knjigu„Iznad tebe zora sviće“autora p. Marka Glogovića. Knjigu možete kupiti sebi ili za nekoga za koga znate da će mu pomoći.

Ako ste se odlučili za knjigu možete je putem webshopa naše biblioteke Figulus kupiti ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh