Aktualnosti

PATER MARKO GLOGOVIĆ

VIDEO 40 DANA ZA ŽIVOT: ‘Dođite i molite pred Golgotama današnjice’ Marijo, Majko života, zaštitnice nerođenih, pobjednice svakog zla, želim Ti molitvom i žrtvom dati zadovoljštinu za grijeh pobačaja u svom narodu. Spasi i zaštiti nerođeni život!

Foto: Bradon Day, Unsplash

Foto: Bradon Day, Unsplash

U promociji nove jesenske molitvene kampanje ’40 dana za život’ udruzi ‘Hrvatska za Život’ pridružio se i pater Marko Glogović, utemeljitelj i promicatelj apostolata nerođenih u Hrvatskoj.

Nova jesenska kampanja Inicijative  „40 dana za život” počinje zadnje srijede u rujnu. Održavat će se od srijede 27. rujna do 5. studenog.

„Budi glas onih koji glasa nemaju u 36 hrvatskih gradova”, poručuju organizatori i napominju kako je geslo ove jeseni: ‘Moj narod gine: nema znanja’ (Hoš 4, 6).

(op. a. Tim povodom danas je i Marijanska procesija u Zagrebu)

„Ja vas molim i zaklinjem dođite pred bolnicu! Dođite pred Golgote današnjice”, poziva pater Marko Glogović. Poslušajte njegov poziv. Odvažite se i dođite.

Marijo, Majko života, zaštitnice nerođenih, pobjednice svakog zla, želim Ti molitvom i žrtvom dati zadovoljštinu za grijeh pobačaja u svom narodu. Spasi i zaštiti nerođeni život!

Za Book.hr priredila A. P.

Preporučamo ti djela našeg patera Marka Glogovića koja možeš pronaći u webshopu biblioteke Figulus ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh