Duhovnost

BOŽJA MOLBA TEBI

MOŽDA UPRAVO TEBI TREBA OVO OHRABRENJE Poznajem tvoje borbe i padove… Ljubi me kakav jesi! Često Boga gledamo kroz svoja iskustva s ljudima pa vjerujemo da nas i On napušta i prezire kad padnemo. Zato se zatvorimo za ljubav. Ali upravo u tim trenucima najviše nam treba da Njegovu ljubav primamo i da mu svoju dajemo...

Ljubi me kakav jesi

Foto: Shutterstock

 

Ako čekaš da postaneš anđeo kako bi se prepustio ljubavi, nikad nećeš ljubiti. Iako često upadaš u one grijehe koje ne bi više želio činiti, svejedno…

Ljubi me takav kakav jesi!

Ja te poznajem, poznajem tvoje siromaštvo, tvoje borbe i padove, nedostatke i nemoć tvoga tijela i duše. Znam tvoju krhkost, slabost i tvoje grijehe. I svejedno ti govorim: Daj mi svoje srce. Ljubi me takav kakav jesi!

Ako čekaš da postaneš anđeo kako bi se prepustio ljubavi, nikad nećeš ljubiti. Iako često upadaš u one grijehe koje ne bi više želio činiti, svejedno: ne dopuštam ti da me ne ljubiš!

U gorljivosti i u suhoći, u vjernosti i u nevjernosti: ljubi me takav kakav jesi. Želim ljubav tvojega siromašnog srca

Ljubi me takav kakav jesi. U svakome trenutku i u svakoj situaciji, u gorljivosti i u suhoći, u vjernosti i u nevjernosti: ljubi me takav kakav jesi. Želim ljubav tvojega siromašnog srca.

Ako čekaš da budeš savršen da bi me mogao ljubiti, nikada me nećeš ljubiti.

Dopusti mi da te ljubim. Hoću samo tvoje srce. S vremenom ću te, sigurno, i promijeniti, ali u ovom času ljubim te takvog kakav jesi. A od tebe želim da učiniš isto: neka iz površnosti tvoje bijede nikne živa ljubav.

Ljubim u tebi i tvoju slabost, ljubim tvoje siromašno srce. Neka se iz tvoga srca otme glasan usklik: Isuse, ljubim te!

Želim pjesmu tvojega srca. Nemam potrebu ni za tvojim znanjem ni talentom, ni darovima koje sam ti, uostalom, ja darovao. Samo je važno: osjetiti da sve radiš s ljubavlju.

Nisu vrline to što od tebe tražim. Kad bi ti ih darovao u tvojoj slabosti, postojala bi opasnost da hrane tvoju taštinu. Nemoj se brinuti za to. Mogao sam te odrediti za velike stvari, a ipak želim da budeš evanđeoski sluga beskorisni koji će činiti ono što je dužan učiniti: jer stvorio sam te samo za ljubav.

Makar se dogodilo ne znam što, nemoj čekati da budeš svet i da se tek tada prepustiš toj ljubavi, jer me tako ne bi nikada ljubio

Danas stojim na vratima tvojega srca. Stojim kao prosjak, ja Kralj kraljeva! Kucam i čekam. Požuri otvoriti mi vrata. Nemoj zastati nad svojom bijedom i siromaštvom. Nemoj se uplašiti kad otkriješ da mi nemaš što ponuditi. Umro bi od bola kad bi sve to vidio.

Ono jedino što ranjava moje Srce jest to kad posumnjaš u moju ljubav i kad nemaš povjerenja u mene. Vjeruj u mene i moju ljubav danju i noću – svakog trenutka. Ljubim te stalno, bez pridržaja! Računam na tebe i udijeli mi radost tako što ćeš prihvatiti moju ljubav.

Ne brini se ako ne posjeduješ potrebne kreposti; dat ću ti sve potrebno. Kad budeš morao trpjeti, dat ću ti snagu. Dok mi darivaš svoju ljubav, omogućit ću ti da ljubiš više nego što možeš sanjati.

Ali ne zaboravi: ljubi me takav kakav jesi.

Dao sam ti svoju Majku. Dopusti da pođe sve iz njezina prečistog Srca. Makar se dogodilo ne znam što, nemoj čekati da budeš svet i da se tek tada prepustiš toj ljubavi, jer me tako ne bi nikada ljubio.

Idi i ne zaboravi nikada: LJUBI ME TAKAV KAKAV JESI!

Preuzeto iz knjige „Što s đavlima i vračarskim urocima?” talijanskog egzorcista Raula Salvuccija. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

O knjizi „Što s đavlima i vračarskim urocima?“

Ovaj cjeloviti priručnik – koji je već postao klasik – sadrži pojašnjenja svih aspekata zagonetne stvarnosti okultnog svijeta. Jasan i potkrijepljen rezultat je duga proučavanja brojnih kvalificiranih egzorcista, svećenika i laika.

Namijenjen je:

  • svima koji žele otkriti jesu li pogođeni silama zla
  • onima koji doživljavaju duhovne napade te im treba oslobođenje
  • pastirima Crkve koji žele poučiti i voditi vjernike prema oslobođenju od zla
  • članovima Crkve i društva koji žele rasvijetliti i pojasniti misteriozne pojave.

Napisan je jednostavnim i svima razumljivim stilom.

 

put do istine knjiga

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh