Najave

NOVA PREDSTAVA

Na kazališnim daskama prikazani najtamniji trenuci borbe s ovisnošću repera Marina Ivanovića „Stoke“ „To je predstava koja prikazuje najcrnje trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz…“

Foto: Marin Ivanović Stole, Facebook

 

U monodrami „Stara škola kreka – iz tame u svjetlo“, Marin Ivanović Stoka progovara o svojoj dugogodišnjoj ovisnosti o drogama.

Ovaj kazališni projekt nedavno je imao premijeru u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, u režiji Marija Kovača. Predstava govori o osamnaestogodišnjoj borbi s ovisnošću poznatoga glazbenika. Marin se kasnije okrenuo Bogu, te tvrdi da ga je upravo On spasio od predoziranja i smrti. Rekao je i da bi teško izašao iz ovisnosti da nije imao ljubav i podršku svojih roditelja koji nikad nisu digli ruke od njega.

„To je predstava koja prikazuje najcrnje trenutke jednog narkomana, od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz.”, rekao je Stoka.

Podsjetimo se, Stoka je snimio i singl „Stara škola kreka – iz tame u svjetlost” u kojem je opisao borbu sa zlim te kako mu je Bog pomogao. Pjesmu možete poslušati ovdje.

Priredila Vedrana Prka

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh