Duhovna glazba

ISPUNJENO OBEĆANJE OD PRIJE ČETIRI GODINE

Stoka ‘repa’ o Kamenitim vratima: „Promijenila me Biblija, razni molitvenici, zamijenile duge priče i ‘fancy’ šetnje po špici”

Foto: Foto: Marin Ivanović Stole, Facebook

 

„Ostao sam sasvim sam, vrag izjed’o me, al’ Bog ga je otjer’o od mene i tada pred’o se. Bog me je vratio, Isus oporavio, Gospa me je čuvala, Duh Sveti ozdravio. Molim za obitelj, molim za svakog druga, krunica u ruci draga cesta i pruga…”, pjeva Marin Ivanović u svojoj novoj pjesmi o Kamenitim vratima.

Marin je obećao slaviti Boga kroz rap

Marin Ivanović Stoka, popularni zagrebački reper, snimio je pjesmu o molitvi na Kamenitim vratima, ispunivši time obećanje koje je dao prije četiri godine kada se prijavio na komunu u Španjolskoj kako bi se oslobodio ovisnosti o narkoticima.

Marin je obećao slaviti Boga kroz rap, premda je između obraćenja i obećanja uslijedio još jedan višemjesečni boravak u komuni. Mjesec dana nakon izlaska, u veljači ove godine, Stoka je snimio singl „Stara škola kreka iz tame u svjetlost” u kojem je opisao borbu s vragom te kako mu je Bog pomogao.

Hodočašće u Međugorje s molitvenom zajednicom „Srce Isusovo”

Članovi molitvene zajednice Srce Isusovo na profilu na Facebooku objavili su kako je Stoka poslije zajedničkog hodočašća u Međugorje sa zajednicom i duljeg vremena dolaženja na krunicu, odlučio snimiti pjesmu o molitvi na Kamenitim vratima. U nastavku stoji: „Marine, neka te Gospodin vodi u tvom životu da budeš pravi svjedok Isusa Krista i doneseš ga svim mladima! Hvala ti za ovu pjesmu!”

Pjesma „Mir Kamenitih vrata” objavljena je u mjesecu kada se slavi Gospa od Kamenitih vrata (31. svibnja).

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh