Za cijelu obitelj

SVE MORA BITI VRAĆENO U ODNOS S NJIM

Kad se tvoji najbliži loše odnose prema tebi Odnosi ne smiju biti vođeni ljudskom logikom

Kad se tvoji najbliži loše odnose prema tebi

Foto: Pixabay

 

Kada Isus kaže da je došao donijeti mač i odijeliti roditelje od djece, to znači da i u ranjenim odnosima, onima koji te bole, čak i u obitelji, sve mora biti vraćeno u odnos s njime. Ponekad se netko od ukućana loše odnosi prema tebi, no ti nemoj rezonirati poput onoga koji ti loše čini.

Brat ti krade nasljedstvo? Sjeti se da je tvoj pravi otac Bog i neće dopustiti da ti nedostaje ono potrebno

Odnosi ne smiju biti vođeni ljudskom logikom: dakle, ne odgovaraj na provokacije, ne daj da te povrijede i nadasve ne dopusti da te definiraju te ružne riječi. Ti si ono što jesi u Gospodinovim očima. Brat ti krade nasljedstvo? Sjeti se da je tvoj pravi otac Bog i neće dopustiti da ti nedostaje ono potrebno. Tvoj je suprug rastresen? Treniraj se vidjeti pažnju kojom te Bog obasipa tijekom dana. Tvoja supruga ne primjećuje sve ono što šutke činiš? Predaj to Bogu kojemu ne promiče nijedan dah, nijedna gesta koju činimo za njega.

Iz knjige „Ni jedna tvoja bol nije bila uzalud“ autorice Costanze Miriano. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti, do 31. siječnja po akcijskoj cijeni od 50 umjesto 100 kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh