Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Isuse, danas ti donosim svaku sumnju da je baš moj/a suprug/a osoba koju si ti pripremio za mene i s kojom želiš da budem u braku

RAZMATRANJE I MOLITVA

Isuse, danas ti donosim svaku sumnju da je baš moj/a suprug/a osoba koju si ti pripremio za mene i s kojom želiš da budem u braku. Zbog raznih situacija, nerazumijevanja, svađa, ponekad sam uistinu smatrao/la da nismo jedno za drugo. Uđi, Isuse, u svaki takav trenutak zabilježen u mome umu, mome srcu, mojoj duši i donesi svoje Svjetlo u tamu. Donesi svoj razum, toplinu, milinu, iscjeljenje, brižnost, istinu, snagu, ohrabrenje, nepokolebljivost, mir, ljubav i poštovanje.

Ovog trena, silom Duha Svetoga, stvori NOVE temelje moga života, moga braka, moje obitelji, po svojoj volji

Daj da sada, ovog trena, na sve to gledam Tvojim Očima, da vidim tvoje planove za svoj život i naš brak, da vidim da si ti uz mene, da uistinu (po)vjerujem kako čuješ moje molitve i da, upravo kao što mi danas Pismo govori, kličem: „Ljubim Gospodina, jer čuje vapaj molitve moje: uho svoje prignu k meni u dan u koji ga zazvah.“ O Isuse, danas se odlučujem za novi korak u svome životu! Ovog trena, silom Duha Svetoga, stvori NOVE temelje moga života, moga braka, moje obitelji, po svojoj volji. Slavim te, predajem ti sebe, svog supružnika, svoju obitelj i kažem: Dođi, Isuse, dođi, dođi… Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Danas ću zahvaliti i fokusirati se na sve one lijepe trenutke u našem braku. O njima želim razmišljati, a negativno predajem Isusu i zahvaljujem što nas je kroz njih proveo. Zahvalit ću i svome supružniku i napraviti neku sitnicu koja će mu iskazati ljubav i poštovanje.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh