Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Isuse, danas pred tebe donosim roditelje svog supružnika i svoj odnos s njima

RAZMATRANJE I MOLITVA

Isuse, danas pred tebe donosim roditelje svog supružnika i svoj odnos s njima. Donosim pred tebe svaki ugodan trenutak, ali i trenutke kada su me povrijedili i reagirali na način kojim mi nisu iskazali poštovanje. Možda im to nije bila namjera, ne znam, Isuse, ali teško mi je. Bole me takvi trenuci i često u meni izazivaju ljutnju, gorčinu i nezadovoljstvo. Često sam zbog toga reagirao/la krivo i prema svom supružniku, a možda i optuživao njega/nju za ponašanje njegovih/njezinih roditelja i očekivao/la da će on/ona bolje reagirati i stati u moju obranu, a u određenim situacijama to nije bilo tako. Isuse, donosim pred tvoje lice i stavljam na tvoj Križ svaku povredu koja se nalazi u mom srcu zbog takvih situacija. Predajem ti to, Isuse, i molim te za tvoju slobodu, za tvoje vodstvo i ustrajnost.

Daj mi mudrost i znanje da činim ono što moram, a u miru odbijem učiniti ono što ne moram

Daj mi snage i potakni me da im ovog trena mogu oprostiti svaku nepravdu koju su mi nanijeli, svjesno ili nesvjesno (izrecite na glas da odlučujete oprostiti). Obnovi moje srce i stavove da budu ispravni, sukladni tvojoj volji u odnosu prema njima. Daj mi mudrost i znanje da činim ono što moram, a u miru odbijem učiniti ono što ne moram. Molim te, nadoknadi njima svaki trenutak kada sam ja reagirao/la bez poštovanja i povrijedio/la njih, ispuni moje i njihova srca mirom i svojom ljubavlju. Kajem se za svaki trenutak u kojem sam ih osudio/la. Blagoslovi njih i mog supružnika, uđi u naše odnose. Amen.

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Danas želim blagoslivljati roditelje svog supružnika, zahvaliti za njih Gospodinu, ali i odlučiti oprostiti im svaku nepravdu. Želim ti, Isuse, predati svaku ranu koju su mi nanijeli.

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

– – – – – – – – – – – – – –

Bitka za brak i obitelj! Mi smo odlučili boriti se, boriti se uz Gospodina za spas brakova, obitelji, generacija. Želiš li nam pomoći? Za detaljnije klikni ovdje, a ako ti je na srcu da nas podržiš donacijom i omogučiš nam daljnji rad, odaberi kod sa predefiniranim iznosom (10 EUR) ili skeniraj kod sa praznim iznosom i sam ga popuni (kako ti je na srcu 😊).

 

 

 

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh