Vijesti

BIBLIOTEKA FIGULUS

INTERLIBERSKA SUPERAKCIJA! Ne propustite bestseler „U Tvojoj prisutnosti” po odličnoj cijeni Posjetite nas na Interliberu – u 6. paviljonu, na štandu 14 g – i ostvarite popust na sva naša izdanja!

Bestseler „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” možete na ovogodišnjem Interliberu nabaviti po akcijskoj cijeni od 90 umjesto 130 kuna!


Knjiga uvodi nas u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom.

Knjiga je prevedena na 29 jezika a englesko je izdanje prodano u više od 9 milijuna primjeraka! Za knjigu kršćanskoga sadržaja to je nevjerojatna brojka.

Gdje smo ove godine na Interliberu

Ove godine se Figulus ponovno nalazi u 6. paviljonu, no sada na štandu br. 14 g. Radujemo se Vašem dolasku!

Naše radno vrijeme na Interliberu:

12., 13. i 14. studenoga od 12 do 20 sati
15. i 16. studenoga od 10 do 21 sat
17. studenog od 10 do 20 sati

Interliber 2019.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh