Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Hvala ti, Oče, za moj život, hvala ti za svaki blagoslov, za tvoju dobrotu, za mog supružnika, za njegov život, za naš brak, za našu obitelj!

RAZMATRANJE I MOLITVA

Oče, danas ti želim zahvaljivati, izreći ti „žrtvu“ hvale. Jer ti to zaslužuješ! Hvala ti, Oče, za moj život, hvala ti za svaki blagoslov, za tvoju dobrotu, za mog supružnika, za njegov život, za naš brak, za našu obitelj! Hvala ti jer znam da nas nikad ne napuštaš, da nas nikad nećeš ostaviti! Hvala ti na svakoj milosti, hvala ti što nas vodiš i čuvaš, iako toga često nismo svjesni. Hvala ti što ovisimo o tvojoj milosti jer nam ona daje snagu i vodi nas, i hvala ti što bez tebe ne moramo ništa činiti, što tako silno želiš djelotvorno sudjelovati u našim životima! Posebno ti želim zahvaliti na svakom lijepom trenutku koji smo doživjeli, proživjeli, no hvala ti i na tome što si nas proveo kroz one ružne, neugodne situacije, što si i u njima bio uz nas i nisi dao da pokleknemo, već si nas štitio i vodio. Vjerujem u to, Oče, i zato ti od srca izražavam svoju zahvalnost i dajem ti svu čast! Oče, budi središte naših života, našeg braka i naše obitelji! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Danas ću cijeli dan ponavljati: „Oče, hvala ti!“

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh