Hodočašća

28. TRAVNJA – 5. SVIBNJA 2020.

FOTO-GALERIJA Hodočasti s Kristoforima u Svetu Zemlju Imamo novi termin hodočašća u Svetu Zemlju. Trenutno se jedna grupa nalazi ondje, a mi se foto-galerijom prisjećamo prijašnjih hodočašća

FOTO-GALERIJA Hodočašće s Kristoforima u Svetu Zemlju

Iduće hodočašće u Svetu Zemlju Kristofori vode od 28. travnja do 5. svibnja 2020. godine u pratnji svećenika iz Hrvatske.


Na ovome hodočašću sudionici imaju jedinstvenu priliku moliti na mjestima kojima je prolazio i na kojima je djelovao sâm Gospodin Isus!

Posebnost hodočašća

Sveta Zemlja je peto evanđelje, kako ju je nazvao Ernest Renan, jer pruža ne samo bolje nego i nenadomjestivo razumijevanje Svetog pisma.

Posebnost hodočašćâ koja organiziraju „Kristofori“ jest, među ostalim Škola molitve. A na ovome hodočašću sudionici imaju dodatnu, jedinstvenu priliku promatrati, meditirati i moliti na mjestima kojima je prolazio i na kojima je djelovao sâm Gospodin Isus!

Detaljnije informacije o hodočašću možete pogledati ovdje. Svjedočanstva hodočasnika možete pročitati ovdje i ovdje.

Prisjećamo se trenutaka s prošlih hodočašća:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh