Hrvatska

ODABRANA NAJBOLJA RADNICA HRVATSKE

„Dva sam puta zbog ranjavanja u Vukovaru učila hodati. Od svoje sam 18-te godine ista, samo volja i rad” Ivanka Pole iz društva Tisak plus d.o.o. je odabrana za najradnicu 2020., među čak 572 prijave, i tako osvojila 100 tisuća kuna

Foto: Mali svjetionik 

Nagrada Dr. Dražen Glavaš, Mali svjetionik 2020. i pripadajućih 100.000 kuna, dodjeljena je online u petak, 13. studenoga. Kao i prošle dvije godine, Top 10 kandidata je bilo impresivno, ali za najradnicu je, s 8.909 SMS glasova, javnost odabrala Ivanku Pole iz društva Tisak plus d.o.o..

„Meni novci ništa ne znače u životu. Dva sam puta zbog ranjavanja u Vukovaru učila hodati. Bila sam na dnu, ali moja volja i doktor su me spasili. Od svoje sam 18. godine ista, samo volja i rad. A sve što sam si nacrtala da želim napraviti sam i uspjela. Samu akciju pratim već nekoliko godina, a ne znam kako to da sam dobila više prijava. Ja znam da se pošten rad isplati jer imam iskustva. I nama prodavačima bude teško, ali ja gledam pozitivu. Bezobraznih kupaca ima, ali na kraju obično odu s osmjehom. Za to mi bonus ne treba, bitno mi je da mi je srce na miru”, kazala je gospođa Pole.

Ivanka je sa 20,9% glasova bila miljenica glasača, a na drugom se mjestu s 15% našla Zvjezdana Novina Repovečki iz Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, i dobila 10 tisuća kuna. Na treće mjesto javnost je s 14%  glasova odabrala Zlatka Mikleca iz Hrvatskog kišobrana koji je tako dobio pet tisuća kuna. Svi kandidati, zahvaljujući iznenađenju partnera projekta dobili su poklon bonove.

Projekt odaje priznanje za rad i trud poštenih ljudi

Organizatori poručuju da ciljevi Projekta ostaju ukazivanje na važnost malog čovjeka, priznanje za rad i trud poštenih ljudi i poruka da se poštenje isplati. Osim toga, žele potaknuti drugu perspektivu razmišljanja i skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na njihov staž i branšu.

Organizatori projekta Mali svjetionik posebno su zahvalni partnerima projekta: Večernji, Poslovni dnevnik i Lider dali su komunikacijsku podršku; Mazars, Zaklada Rhema, Tim kabel, Prima, Bauwerk Group, Profil Klett i HOK su Projekt podržali financijski; kroz darove Top 10 su podršku dali DM i Varteks. Organizaciju su poduprli Fokus i udruga Partner. Velika zahvala organizacije Malog svjetionika ide i tihim partnerima.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh