Aktualnosti

MALI SVJETIONIK

Potraga za ‘Najboljim radnikom Hrvatske’ koji će dobiti nagradu od 15 000 eura Prijavite svoje kolege, zaposlenike, suradnike i svakoga koga smatrate da svojim osobinama, trudom i radom motiviraju druge i potiču optimizam u svom radnom okruženju

Foto: Mika Baumeister, Unsplash

Foto: Mika Baumeister, Unsplash

I ove godine Mali svjetionik  traži najradnika! Riječ je o projektu u sferi društveno odgovornog poslovanja čiji je cilj naći i nagraditi Naj radnika u Hrvatskoj s 15.000 €.

„Ne postoje veliki i mali poslovi, ali postoje velike priče. Neke su već ispričane u prethodnih šest godina postojanja Malog svjetionika, no još je jako puno priča koje nisu ispričane, a stalo nam je da ih se prepozna, čuje, vrednuje. Stoga vas pozivamo da prijavite svoje kolege, zaposlenike, suradnike i svakoga koga smatrate da svojim osobinama, trudom i radom motiviraju druge i potiču optimizam u svom radnom okruženju.

Vjerujemo u to da ovim projektom možemo učiniti Hrvatsku boljim mjestom i doprinijeti povećanju optimizma među svima nama. Upravo zato je i naš slogan „Na putu do velikih priča“. Želimo priče vrijednih radnika podijeliti s javnosti i ukazati na to da svi svojim pozitivnim djelovanjem utječemo na druge. Trenutno smo u pripremama koje prethode fazi otvaranja prijava na natječaj koje se otvaraju 4. travnja!

Ako prepoznajete u svome okruženju osobu koju biste prijavili na natječaj, to možete učiniti od 4.4. do 4.5.2024. https://www.malisvjetionik.hr/

Nagrada ovogodišnjem pobjedniku biti će 15.000 €, a svim preostalim kandidatima finalistima 1.000 €.

Svečano proglašenje i dodjela nagrada biti će održani u sklopu konferencije Global Leadership Summit u Zagrebu 08.11.2024.

Priče kandidata i nagrađenih moći ćete pratiti na društvenim mrežama od 01.8.2024.”, navode.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh