Duhovnost

O. LORENZO MONTECALVO

Djela Gospodnja spora su u rastu. Potrebno je mnogo poniznosti i vjere Brate ili sestro koji danas prihvaćaš ovo Sjeme, reci i ti svoje DA Gospodinu, pa ćeš i ti biti prva karika u dugačkom lancu spašenih

Foto: palidachan, Shutterstock

Uključite se u našu Viber zajednicu.

 

Foto: palidachan, Shutterstock

Lk 13, 18-21

Božja Riječ je istina i nikada ne prolazi. Gospodin je uistinu velik: slava njegovom svetom imenu. Prošle su dvije godine i šest mjeseci (pisano 31.10.2017.; op.prev.) otkad je SJEME po prvi put bilo posijano u srca šesnaest osoba. Danas SJEME stiže do srca nebrojenih osoba. U vlaku sam, vraćam se u Napulj nakon vikenda evangelizacije u Padovanu i Vicentinu, gdje su me mnogi čitatelji Sjemena radosno i s ljubavlju prihvatili. Koliko emocija i koliko zahvalnosti u mom srcu zbog vjere koju sam pronašao u regiji Veneto! Gospodin je uistinu činio i čini čudesa!

Da, široka rasprostranjenost SJEMEna samo je djelo Duha Svetoga koji ga sije posvuda svojim božanskim dahom. Slava i hvala Gospodinu!

Nisam primio mnogo talenata od Gospodina, ali ovog koji mi je povjerio nisam zakopao u zemlju. Ne volim putovati, ni voziti, ali glas Gospodnji mi neprestano govori: „Ustani i hodaj. Put je naporan, ali lijep…”.

Da, gdjegod da me Duh gura, ondje su braća i sestre koji me prihvaćaju kao slugu Gospodnjeg. Gospodin u meni ispunja riječ psalmista: „Čovjek vjere će, čak i u svojoj starosti, donositi obilan rod”. Moje sjeme vjere je i kvasac ljubavi koji preobražava živote mnogih ljudi. Slava i hvala Gospodinu!

Brate ili sestro koji danas prihvaćaš ovo Sjeme, reci i ti svoje DA Gospodinu, pa ćeš i ti biti prva karika u dugačkom lancu spašenih. Nemoj se obeshrabriti. Budi strpljiv/a. Djela Gospodnja spora su u rastu. Potrebno je mnogo poniznosti i vjere u Njega. Amen. Aleluja.

S ljubaznim dopuštenjem Družbe Otaca Božanskih zvanja

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh