Duhovnost

O. LORENZO MONTECALVO

Danas Crkva treba svećenike poput Padre Pia Ima svećenika i biskupa koji su odlični u socijalnim službama, ali nisu gorljivi u molitvi i naviještanju Evanđelja

Foto: Gorodenkoff, Shutterstock

Foto: Gorodenkoff, Shutterstock

Lk 9,1-6

„Dade im (učenicima) moći da izgone zloduhe i liječe bolesti“, prepričava nam evanđelist. Posebno danas Gospodin u Crkvi treba podići učenike s karizmom izganjanja zloduha i liječenja bolesti. Osjećam da je u toj istoj Crkvi snažan smrad sumpora. Mnogi zlodusi prebivaju u krilu Crkve i prepredeno uvjeravaju mnoge iz klera da kažu da sotona ne postoji te da naučavaju razne i perverzne doktrine. Naučavaju doktrine koje su u suprotnosti s kršćanskim moralom i naukom Evanđelja. Ima svećenika koji vjeruju u rodnu ideologiju.

Ima svećenika koji vjeruju u homoseksualni brak. Ima svećenika koji vjeruju da je Euharistija samo spomen na ono što je učinio Isus. Ima svećenika koji više ne vjeruju u sakrament Ispovijedi. Ima svećenika koji više vjeruju u psihologiju za ozdravljenje od mentalnih i psihičkih bolesti, nego u Božju Riječ. Crkva je kao lađa koju nose đavolski vjetrovi. Ima svećenika i biskupa koji su odlični u socijalnim službama, ali nisu gorljivi u molitvi i naviještanju Evanđelja.

Danas Crkva treba svećenike poput Padre Pia, koji će imati karizmu izganjanja zloduha molitvom i postom, a ne elementima prirode, koji su sol i voda. Fratri su često, jutrom, nalazili Padre Pia iscrpljenog i krvavog na podu njegove ćelije jer se tijekom noćio borio s đavlom. Padre Pio je imao karizmu ozdravljanja bolesnih u duhu i tijelu sakramentom Ispovijedi i Euharistijom. Neka nam se Gospodin smiluje i svojoj Crkvi pošalje posvećene poput Padre Pia. Amen. Aleluja.

S ljubaznim dopuštenjem Družbe Otaca Božanskih zvanja

Padre Pio - čudesni život; Autor: Renzo Allegri; Nakladnik: FigulusKnjigu „Padre Pio – čudesni život“ autora Renza Allegrija možete nabaviti putem webshopa naše biblioteke Figulus ovdje.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh