Brak i odnosi

SVJEDOČANSTVO BRAČNOG PARTNERA

Čak i ako se moj muž nikada ne promijeni, znam da Bog od mene želi da Ga poštujem

Foto: Shutterstock

„Većina nas posve je svjesna kakvu moć imaju riječi, ali jednako je moćna razarajuća snaga nepoštovanja… Bog mi je uistinu dao samokontrolu i čvrsto uvjerenje kada je o tome riječ. Mislim da je mnogo lakše živjeti ljubav i poštovanje kada znamo da smo potpuni tek u Kristu i da identitet jedne žene ne ovisi o njezinu mužu… Situacija u mojoj obitelji nije jednostavna jer je moj muž „u bijegu“ od Gospodina već godinama, ali ne gubim nadu i zato nemam potrebu da moja riječ bude zadnja, da budem u pravu, pobijedim u svađi, donosim ključne odluke itd. Iskazujući čast svome mužu… ja biram život, Kristov život, i tada sam blagoslovljena. Čak i ako se moj muž nikada ne promijeni, znam da Bog od mene želi da Ga poštujem. Znam da bi neke žene otišle od takvoga muža, ali ja se zaista osjećam bolje kada kršćanski oprostim uvredu.“

——————————-

Svjedočanstvo je preuzeto iz knjige „Ljubav i poštovanje“ koju po sniženoj cijeni možete kupiti ovdje.

Više o malim grupama „Ljubav i poštovanje“, kao i o svjedočanstvima parova iz Hrvatske koji su prošli kroz male grupe možete saznati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh