Svjedočanstva

SVJEDOČI MOLITELJICA PO ČIJOJ SU MOLITVI OZDRAVILE TISUĆE LJUDI

Svjedočanstvo muškarca koji je ozdravio od multiple skleroze, dijabetesa, paralize…

Muškarac koji je ozdravio

Foto: Shutterstock

 

(…) Gene je rekao: „Imam šećernu bolest, multiplu sklerozu, sedamnaest sam godina paraliziran, imam visoke trigliceride, visok kolesterol, oštećeno moždano tkivo, i umirem!“

Rekao mi je još kako su se svi drugi molili za njega da mu Bog da snage da izdrži patnje do onoga slavnog dana kada će otići Bogu. Odjednom se našao pred ženom koja nije ni najmanje ograničavala Boga…

Rekla sam: „Slava Isusu!“, i njegova je vjera skoro sva izašla iz njega. Poslije mi je Gene rekao: „Pomislio sam kako si ti žena s najtvrđim srcem na svijetu, najtvrđim koje sam ikada vidio. Ja ti kažem kako umirem, a ti kažeš ‘Slava Isusu’! Ali tada sam te pogledao i shvatio da prvi put u životu gledam nekoga tko ne ograničava Boga. Dok sam te gledao, mogao sam vidjeti da vjeruješ kako će me Isus ozdraviti kad staviš ruke na mene.“

Gene je bio u pravu. Rekao mi je još kako su se svi drugi molili za njega da mu Bog da snage da izdrži patnje do onoga slavnog dana kada će otići Bogu. Odjednom se našao pred ženom koja nije ni najmanje ograničavala Boga. Rekao mi je: „Nisam mogao vjerovati svojim ušima dok sam slušao tu ‘divlju’ molitvu koju si izgovarala.“

„Ono što tebi treba jest Isusov generalni popravak!“ Onda sam rekla: „Isuse, pretraži ga cijelog i sve popravi“

Nisam rekla: „Sada, Bože…“ i tada počela nabrajati sve one bolesti, od multiple skleroze i paralize do šećerne bolesti i svih ostalih problema; jednostavno sam rekla: „Ono što tebi treba jest Isusov generalni popravak!“ Onda sam rekla: „Isuse, pretraži ga cijelog i sve popravi“. Uz to sam stavila svoju ruku na njega i, iako su ga držale dvije osobe, sila se Božja tako izlila da je pao ravno na leđa!

Zbog paraliziranosti nogu, Gene nije imao osjet u stopalima; sedamnaest godina nije mogao osjećati cipele na nogama. Odjednom su ga stopala počela žuljati! Cipele su bile neudobne, ali on to prije nije znao, jer nije osjećao. Uzbuđen, Gene je shvatio da je Bog otpočeo poseban rad u njegovu tijelu!

Nakon što sam se pomolila za njega, uz naprezanje se počeo pridizati. Dvojica muškaraca pomogla su mu da se osovi na noge, i da mi Gospodin nije progovorio, ne bih bila rekla ono što jesam, jer do svog se mjesta odvukao isto onako kako je došao naprijed.

Rekla sam: „On ne izgleda kao ozdravljena osoba, ali jest ozdravljen.”

Doista nije izgledao zdravo. Bio je sasvim hendikepiran i paraliziran i nije izgledao nimalo bolje nego kada je došao naprijed. Ali Bog je progovorio mome duhu. Nisam dopustila đavlu da u ovoj situaciji dođe sa sumnjama i nevjerom i da mi kaže: „On mi baš ne izgleda ozdravljeno. Narode, žao mi je zbog toga. Možda bi morao doći još koji put i onda bi možda ozdravio!“ Jednostavno sam rekla: „On ne izgleda kao da je ozdravio, ali jest ozdravio!“ Bog mi je toga trenutka dao dar vjere i kada sam to izgovorila, Geneova se vjera razbuktala. I on je također vjerovao, i nastavio vjerovati!

Dvanaest sati potom hodao je kao najnormalniji čovjek…

Dvanaest sati potom hodao je kao najnormalniji čovjek, potpuno ozdravljen Božjom snagom. Čak je i šećerna bolest nestala. Unatoč tome, odlučno sam mu rekla ono što govorimo i svima drugima: „Ako si uzimao bilo kakve lijekove, nastavi ih uzimati sve do dana kad ti liječnik kaže da možeš prestati“. Gene je ustao sljedećeg dana i uzeo svoju uobičajenu dozu inzulina i skoro se onesvijestio jer mu tijelo više nije trebalo inzulin.

Geneov liječnik nije bio u gradu u ponedjeljak, pa ga je Gene nazvao i dogovorio kontrolu za utorak. Rekao je liječniku: „Doživio sam ozdravljenje tijekom vikenda”.

Liječnik je upitao: „Tko te je ozdravio?“

„Isus”.

„Koji Isus?“ pitao je liječnik.

Aleluja! Gene Lilly je potpuno izliječen Božjom snagom! Što bi se dogodilo da je te večeri samome sebi rekao: „Pa, vjerojatno nisam ozdravio.“ Dogodilo bi mu se upravo to! Dobio bi „vjerojatno nisam ozdravio“, jer Biblija kaže: ako vjerujemo, dobit ćemo što god zamolimo. (…)

Nastavak teksta možete pročitati u knjizi „Ozdravljati bolesne” autorâ Charlesa i Frances Hunter. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh