Ljubav i poštovanje

IMAM LI 5 MINUTA ZA BRAK, VEZU, OBITELJ?

Blagoslovi silinom svoga blagoslova, Duše Sveti, moj brak, moga supružnika i daj nam da danas na poseban način osjetimo dubinu, visinu i važnost poslanja braka i obitelji

RAZMATRANJE I MOLITVA


Duše Sveti, molim te za dubinu shvaćanja zajedništva, poslanja braka, roditeljstva i obitelji. Iako to razumom shvaćam, u dubini srca kao da postoji nerazumijevanje, neshvaćanje, snažna prepreka da to uistinu i živim. Često ne shvaćam da bez tvoje milosti tu dubinu niti mogu niti trebam dohvatiti, jer ti to činiš za mene. Molim te, blagoslovi ovog trena silinom svoga blagoslova moj brak, moga supružnika i daj nam da danas na poseban način osjetimo dubinu, visinu i važnost poslanja braka i obitelji, da u našim srcima i razumu odjeknu prava istina i cilj koji ti, Oče, imaš za naš brak i naše zajedništvo. Neka nas po tvom dodiru, Duše Sveti, ta spoznaja promijeni i učini boljim supružnicima, neka nas tvoja ljubav i poštovanje silno ispune i zahvate. U Isusovo moćno Ime! Amen!

Kratko izrecite osobnu molitvu koja vam je na srcu i u mislima…

POTICAJ/ODLUKA DANA

Hvala ti, Bože, na mome supružniku! Duše Sveti, ispuni naša srca svojom ljubavlju i poštovanjem da upoznamo dubine i važnost našeg braka!

SVAKODNEVNA MOLITVA

Molim te, Oče, da danas svojim zalaganjem i odlukama, te prvenstveno tvojom milošću i blagoslovom naučim, spoznam i učinim ono što je potrebno i važno mom suprugu/supruzi, partneru/partnerici (budućem suprugu/supruzi). Daj da ne očekujem da on/ona bude savršen partner, već daj da ja postanem i budem savršen partner, shvaćajući da tako ispunjavam tvoju volju za svoj život i da jedino tako mogu dobiti ono što je meni potrebno. Pomozi mi da shvatim da na taj način skupljam nepropadljivo blago za Nebo. Neka, Oče, bude tvoja volja! U Isusovo te Ime molim i zazivam vodstvo i zaštitu Duha Svetoga na sebe i cijelu svoju obitelj! Hvala ti i slava! Amen.

– – – – – – – – – – – – – – –

*Ako želite molitvu i dnevni poticaj dobivati na svoju e-mail adresu, molimo vas da se prijavite ovdje.

*Više o snažnoj i jednostavnoj poruci „Ljubavi i poštovanja“ koja je spasila, ojačala i obnovila brojne brakove i veze saznajte ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh