Aktualnosti

U EHOGIFT SHOPU

AKCIJA DO 16. 12. 2019. U PONOĆ! Iskoristi poklon-kod s 15 % popusta na hoodice i majice dugih rukava

Foto: Eho gift shop


 

Nedavno smo vam pisali o Eho gift shopu – jednom od rijetkih mjesta gdje možete kupiti majice s vjerskim motivima i porukama. I ne samo majice! Tu su i prigodne božićne šalice, jastučići, torbe i ruksaci, mirisne svjećice s porukom, čestitke… za svakog ponešto!

Pozivamo vas da ovih dana svakako svratite u njihov web-shop www.ehogiftshop.hr/shop/ jer poklon-kod za popust od 15 % na hoodice i majice dugih rukava vrijedi još samo do 16. 12. u ponoć!

Svakom kupovinom u Eho gift shopu pomažete rad Doma molitve Zagreb, što je dodatan motiv da svoju božićnu kupovinu poklona obavite baš tamo. Na njihovu web-shopu možete vidjeti sve što se nudi, jednostavnim klikovima izabrati željeno i uživati kada stigne!

Pozivamo vas da ovih dana svakako svratite u njihov web-shop jer poklon-kod za popust od 15 % na hoodice i majice dugih rukava vrijedi još samo do 16. 12. u ponoć! Poklon-kod pronađi na njihovoj stranici: www.ehogiftshop.hr/shop!

 

Odvažite se i obucite majice s porukom poput: “Bog je ljubav!”, “Ljubav s neba sišla je”, „The King is born” ili „Nemirno je srce naše dok se ne smiri u Tebi!”

Eho gift shop garantira vam kvalitetu proizvoda, od kojih se neki i ručno šivaju (jastučići, torbe, ruksaci i komplet za djecu), a moguća je i zamjena robe. Uz svaki proizvod navedena je tablica veličine, kako biste bili sigurni da ste odabrali onu pravu.

Naruči odmah!

 

INTERVJU S DORJOM IZ UDRUGE EHO: „Svijet ti govori da ne možeš uspjeti i da je najbolje da se odseliš, ali ako znaš da je Bog s tobom, nemaš se čega bojati”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh