Razno

HOĆE LI PROSVJETLJENJE SAVJESTI DOĆI USKORO?

2019. sveti Mihael arkanđeo objavio je Luz de Mariji: Ovo je generacija koja će iskusiti veliki čin Božjega Milosrđa: UPOZORENJE… Samo Bog zna dan i sat Upozorenja

2019. sveti Mihael arkanđeo objavio je Luz de Mariji: Ovo je generacija koja će iskusiti veliki čin Božjega Milosrđa: UPOZORENJE…

Foto: Unsplash


 

Čini se da u 21. stoljeću Nebo najavljuje da će se Upozorenje dogoditi ovoj generaciji. Riječi upućene Luz de Mariji de Bonilli i ocu Michelu Rodrigueu, čije su poruke trenutačno u tijeku, čine se posebno hitnima.

Dana 3. ožujka 2013. Marija je rekla: “Koliko je ova generacija blizu Upozorenja! A koliko vas mnogo čak i ne zna što je Upozorenje!”

Isus je 16. veljače 2010. rekao po Luz de Mariji: “Moja je Majka naviještala po cijelome svijetu i kroz vrijeme ono što je sada na horizontu.”
Dana 3. ožujka 2013. Marija je rekla: “Koliko je ova generacija blizu Upozorenja! A koliko vas mnogo čak i ne zna što je Upozorenje! U ovim vremenima Moji vjerni instrumenti i Moj prorok (Luz de Maria) izrugivani su od onih koji se smatraju učenjacima duhovnosti, od onih koji dopiru do milijuna duša kroz sredstva masovne komunikacije. Dovode ih u zabludu i skrivaju istinu jer Ja (Marija) Ona sam koja otkriva volju Trojstva, volju Trojstva već izraženu u svim mojim ukazanjima, počevši od davnih vremena.”…“Oni koji nisu vjerovali, bit će posramljeni.”

“Ovo je generacija koja će iskusiti veliki čin Božjega Milosrđa: UPOZORENJE…”

Nekima je teško da se ne zapitaju: “Koliko brzo je uskoro? Znači li to uskoro za moga životnog vijeka?” Dana 15. srpnja 2019. Luz de Maria prvi je put dobila taj odgovor – sveti Mihael arkanđeo objavio je: “Ovo je generacija koja će iskusiti veliki čin Božjega Milosrđa: UPOZORENJE…”

Prema onome što je Bog Otac otkrio ocu Michelu Rodrigueu, svetomu svećeniku koji čuje Gospodinov glas od treće godine, “uskoro” znači u ovoj generaciji. Trenutačno ga Bog šalje propovijedati katolicima po župama, domovima, centrima za duhovnu obnovu po Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. U svojim govorima koji su dostupni na CD-ovima, pomaže ljudima razumjeti i pripremiti se za Upozorenje i vremena koja dolaze, kada će se dogoditi velike promjene u svijetu.

Više možete pročitati u knjizi “Upozorenje. Svjedočanstva i proročanstva prosvjetljenja svijesti”, autorice Christine Watkins. Dopuštenje izdavača Kyrios za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje. 

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh