Duhovnost

JANIE GARZA

Isus mističarki o ‘Prosvjetljenju’: To će biti vrijeme velike milosti Janie Garza iz SAD-a, Iz Austina u Texsasu, supruga je, majka, mističarka i stigmatičarka. Od 1989. godine ima vizije i prima poruke od Gospe „Majke ljubavi i suosjećanja", s posebnim naglaskom na obnovu obitelji prema uzoru na Svetu obitelj. Crkva nije formalno odobrila ukazanja Gospe ovoj mističarki, ali ima dopuštenje lokalnog biskupa za širenje poruka. U knjizi "Upozorenje" objavljena je poruka koju je dobila od Isusa u vezi „Prosvjetljenja":

Foto: Unsplash, Marek Piwnicki

 

Isus: Ponizna naša službenice, Prosvjetljenje koje će se dogoditi trajat će kratko. Za to će vrijeme Moj Otac dopustiti čovječanstvu da vidi stanje svoje duše onako kako Moj Otac vidi stanje njihove duše. To će biti vrijeme velike milosti kad će se mnoge duše pokajati i vratiti se Mojemu Ocu. One duše koje umru, umrijet će od velikoga šoka jer vidjet će stanje tame koja postoji u njihovoj duši.

Janie: Ljubljeni Spasitelju, hoće li Prosvjetljenje uplašiti ljude?

Isus: Strah koji će zapaliti njihovo srce, sveti je strah od neizmjerne snage Mojega Oca, posebno za one mnoge duše koje su nastavile negirati postojanje Mojega Oca. To će biti duše koje će iskusiti golemi strah.

Janie: Hoće li se svi ljudi obratiti?

Isus: Mnogi će se obratiti, a mnogi ipak neće.

Janie: O, Isuse, hoće li se to dogoditi vrlo brzo?

Isus: Naša ponizna službenice, to će se dogoditi u kratkom roku. Ne budite ometeni datumima, već se svakog dana pripremajte snažnom molitvom.

Iz knjige “Upozorenje. Svjedočanstva i proročanstva prosvjetljenja svijesti”, autorice Christine Watkins. Dopuštenje izdavača Kyrios za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh