Najave

UŽIVO, U PETAK U 21:30, NA LAUDATO TV-U

Zlatko Dalić i pater Ike Mandurić u emisiji „More Milosrđa“

Foto: Facebook


 

Voditelj jedne od najgledanijih emisija Laudato TV-a „More Milosrđa“, Darko Pavičić, ovog će petka u svojoj emisiji ugostiti Zlatka Dalića i patera Iku Mandurića.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić s gledateljima će podijeliti svoje svjedočanstvo vjere koja ga vodi u svakodnevnom životu. Riječi koje je Zlatko Dalić izrekao poslije svake utakmice, bile su uvijek zahvala Bogu:

„Stalno ponavljam kako mogu biti prezadovoljan sa svime, kako se to kod mene razvijalo. Bez kvalitetne vjere i dobrog motiva to je teško ostvariti. Krunica je uvijek uz mene i kad osjetim taj neki trenutak, stavim ruku u džep, stisnem je i onda sve stvari budu lakše.”

Pater Ike Mandurić predstavit će Prvu domovinsku duhovnu obnovu koja će se održati u Međugorju od 2. do 5. travnja. Ovoj je duhovnoj obnovi svrha prije svega buđenje ljudskog dostojanstva, a pater Ike će, kao voditelj Obnove uz don Damira Stojića i fra Antu Vučkovića, govoriti o dragocjenosti i smislu Križa, o tome kako vratiti povjerenje u pojedinca i Domovinu te kako ukorijeniti domoljublje u pobožnosti.

Gledatelji će se moći u emisiju uključiti uživo i postaviti pitanja putem društvenih mreža te pratiti emisiju i putem live streaminga na FB profilu Laudato TV-a.

Tea Tišljarić; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh