Svjedočanstva

IZ OVE SE KOŽE MOŽE

Završio je u bolnici i vidio raspetog Isusa: ‘U srcu sam vidio ovo…’ On je ponio moje grijehe, moju bol, moje fizičke bolove; na se je uzeo sve grijehe svijeta

Foto: MabelAmber, Pixabay

Vjerom u Boga prihvatio sam da je Isus sve dovršio – da je svršeno. To su bile njegove riječi na križu: „Svršeno je“ (Ivan 19,30). Potražio sam riječ svršeno u rječniku. Objašnjenje kaže: gotovo, završeno. (U nekim prijevodima Biblije čak stoji: „Plaćeno je“; op.prev.)

„Dođi u moje ruke, dovršio sam sve za tebe“

Kad sam jednom prilikom u bolnici pogledao drveni križ s raspetim Isusom, u srcu sam vidio kako On s otvorenim rukama stoji preda mnom i govori: „Dođi u moje ruke, dovršio sam sve za tebe“. Sjetio sam se da je On na križu umro za moje grijehe, za grijehe cijelog čovječanstva i tako nam oslobodio put k Ocu. I njemu je srce bilo probodeno.

On je ponio moje grijehe, moju bol, moje fizičke bolove; na se je uzeo sve grijehe svijeta

On je ponio moje grijehe, moju bol, moje fizičke bolove; na se je uzeo sve grijehe svijeta. I tako sam se odrekao svega negativnog i odložio to podno njegova križa. U Bibliji sam pročitao da nam Bog oprašta naše zle osjećaje, misli, djela pa sam ga molio da me oslobodi krivice koja se u meni nakupila s godinama.

Sve što su mi drugi učinili, nagomilalo se u meni poput brda boli i ogorčenja. Kako je meni Bog oprostio, tako sam ja oprostio drugima i iščupao korijenje ogorčenosti iz svog srca

Nakon toga mi je bilo moguće oprostiti drugima: mržnju, psovke, ruganje, mobbing, prijezir. Sve što su mi drugi učinili, nagomilalo se u meni poput brda boli i ogorčenja. Kako je meni Bog oprostio, tako sam ja oprostio drugima i iščupao korijenje ogorčenosti iz svog srca. Kada je Bog za mene, tko će protiv mene? Prestao sam optuživati druge za svoju bol i spoznao sam da sam ja odgovoran za svoj život. Ako držim druge odgovornima za svoju situaciju, odričem se odgovornosti za vlastiti život i hranim krivo uvjerenje da ne mogu promijeniti svoj život.

Iz knjige Iz ove se kože može. Moje čudesno ozdravljenje autora Alexandera Eggera. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi pročitajte ovdje.

 Knjigu možete nabaviti  ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh