Preporučamo

REKORDAN BROJ OBRAĆENJA!

Vojni kapelan otkriva: kako se je u ovoj vojnoj bazi u pet mjeseci obratilo gotovo dvije tisuće vojnika O. Rondon kaže da broj vojnika koji posvećuju svoje živote Kristu značajno raste, a svjedočanstva o obraćenjima objavljuje na svojoj stranici na Facebooku...

Vojni kapelan otkriva: kako se je u ovoj vojnoj bazi u pet mjeseci obratilo gotovo dvije tisuće vojnika

Foto: CBNNews

 

Vojni kapelan iz SAD-a, o. Jose Randon, javlja da se u vojnoj bazi Fort Leonard Wood u zapadnoameričkoj državi Missouri gdje on služi, od ožujka ove godine obratilo gotovo dvije tisuće vojnika!

O. Rondon kaže da broj vojnika koji posvećuju svoje živote Kristu značajno raste, a svjedočanstva o obraćenjima objavljuje na svojoj stranici na Facebooku.

„Danas je 380 vojnika došlo Kristu. Od 11. ožujka ove godine svjedočili smo broju od 1839 obraćenja. Bog čini nevjerojatne stvari u našoj vojsci”, napisao je u jednoj od svojih objava.

O. Rondon je u jednom od intervjua rekao da je za ovaj rekordan broj obraćenja ključno „ciljano širenje Evanđelja”:

„Vjernost Kristu zahtijeva da Evanđelje širimo ciljano. Nećemo uspjeti postati Kristovim učenicima sve dok ‘izgubljeni’ ne učine prvi korak prema Kristu kao svom Spasitelju. ‘Ciljano’ znači da ne možemo Kristovu riječ propovijedati samo u kapelicama nego da to moramo činiti svugdje gdje za to postoji mogućnost.”

O. Rondon kaže da rekordan broj obraćenih možemo zahvaliti molitvama onih koji mole za obraćenja te ih potiče da nastave moliti. Mi se pridružujemo njegovim molitvama. 😊

Vedrana Prka; Book.hr

Najčitanije

Na vrh