Hrvatska

ZBOG POSLJEDICA NEVREMENA

VIDEO Pogledajte poruku podrške Hrvatske vojske Slavoniji Dok nas trebaš, tu smo – tvoja Hrvatska vojska!, poruka je jedne vojnikinje

MORH/ J. Kopi

Foto: MORH/ J. Kopi

 

U ponedjeljak 24. srpnja pripadnici Hrvatske vojske koji su angažirani na području Slavonije na sanaciji materijalnih šteta nastalih uslijed olujnog nevremena koje je pogodilo nekoliko tamošnjih županija, poslali su poruku podrške kako se na Hrvatsku vojsku Slavonija uvijek može osloniti.

„Simbol si snage i onda kad je najteže. Ne zaboravljamo. Hrvatska vojska uz Slavoniju!”, poručio je pripadnik Hrvatske vojske u videu koji je objavilo Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH).

„Slavonijo, nisi sama, dok nas trebaš tu smo – tvoja Hrvatska vojska!”, poruka je jedne od vojnikinje.

Podsjetimo, u nedjelju 23. srpnja na području Vukovarsko-srijemske županije na raspolaganju je bilo do 500 pripadnika Hrvatske vojske s pripadajućim materijalno-tehničkim sredstvima, a angažman HV-a u ovoj županiji nastavlja se i dalje, ističu iz MORH-a.

I. A. , Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh