Svijet

BOŽJA INTERVENCIJA

U SAD-u se zapalio kombi koji je prevozio mlade kršćane: Bogu su zahvalni jer ih je sačuvao 'Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si ti sa mnom.' (Ps 23, 4)

Foto: Screenshot | YouTube

Dvoje odraslih i jedanaestero djece, koji su pripadali mladoj grupi Crkve Anchor u Houstonu (država Texas), izrazili svoju zahvalnost Bogu, nakon što su izbjegli požar u kombiju u kojem su se vozili na ljetni kamp u Kerrvile (Texas).

Jordin Williams, majka dvoje djece koja su išla na kampiranje, istaknula je ulogu vjere u njihovom čudesnom bijegu: ‘Vjerovali smo i molili za sigurnost te djece’ – rekla je u intervjuu za lokalnu televizijsku postaju KHOU.

Putovanje je tek započelo, a vatra je planula nakon što su se kamperi ukrcali u kombi kod srednje škole Deer Park. Vozač kombija bio je crkveni pastor mladih, u pratnji svoje majke, koja je prije radila kao vozačica školskog autobusa.

Nisu ni pomislili da bi to mogao biti njihov kombi

Jordin Williams je otkrila da su neki članovi crkve primijetili nepoznati miris u kombiju malo prije nego što ga je plamen zahvatio. Međutim, u početku nisu bili svjesni da miris dolazi iz njihovog vozila. Prisjećajući se događaja, majka Williams je rekla: “Primijetili su miris koji podsjeća na roštilj ili nešto slično, nešto što gori. Nisu ni pomislili da bi to mogao biti njihov kombi.“

Srećom, sve se završilo dobro. Svi putnici su sigurno evakuirani te su ostali netaknuti. Na koncu su nastavili svoje putovanje te su na odredište stigli bez dodatnih problema, prenosi Charisma Magazine. 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh