Hrvatska

OSIJEK

Vjernici odlučuju! Ako želite mjesto trajnog euharistijskog klanjanja u Osijeku, evo što vam je činiti Pozivaju se vjernici da se odazovu u što većem broju kako bi i grad Osijek dobio svoju kapelu Trajnog euharistijskog klanjanja!

Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakrakmentu

Foto: Unsplash

 

U nedjelju, 4. lipnja 2023. na svetkovinu Presvetog Trojstva, u crkvi Preslavnog Imena Marijina u Osijeku (Donji grad) nakon večernje svete mise, koja započinje u 18,30 sati, Nada Burum, promotorica trajnog euharistijskog klanjanja, održat će predavanje o Trajnom euharistijskom klanjanju, javlja Bitno.net.

>>>NAJAVLJUJEMO Trajno euharistijsko klanjanje u Zagrebu 

Vjernici će biti pozvani da ispune prijavnice i prijave se za jedan sat klanjanja u tjednu. Tom prigodom također će biti pozvani oni koji su zainteresirani da pomognu u koordinaciji te da dođu na susret i u ponedjeljak, kada će nakon večernje mise biti prigodno klanjanje, a nakon toga radni dio susreta.

Ovime započinju pripreme za uspostavu TEK-a u Osijeku. S klanjanjem će se započeti čim se prikupi dovoljan broj klanjatelja. Crkva Gospe Snježne u Osijeku postat će tada kapela Trajnog euharistijskog klanjanja.

Pozivaju se vjernici da se odazovu u što većem broju kako bi i grad Osijek dobio svoju kapelu Trajnog euharistijskog klanjanja!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh