Aktualnosti

UČINIMO DOBRO DJELO!

Volonteri Marijinih obroka Osijek pozivaju: Pridruži nam se Veliko je ovo djelo ljubavi u koje mogu biti uključeni svi koji to žele; dovoljno je da odvoje svoje vrijeme i žrtvuju koje slobodno subotnje prijepodne ili pak podijele koju svoju kreativnu ideju za što više prikupljenih donacija

Foto: Marijini obroci

Foto: Marijini obroci

 

U ovo vrijeme adventa posebno mislimo na one koji nemaju što jesti. Dječica su to u najudaljenijim dijelovima svijeta. Volonteri Marijinih obroka Osijek svake subote od 9 do 13 h na štandu ispred Kapucinske crkve prikupljaju donacije za najugroženije mališane u Africi.

Foto: Marijini obroci

Foto: Marijini obroci

Na taj način osiguravaju im ne samo obrok nego i priliku za obrazovanje i bolji život onakav kakav zaslužuju sva djeca. Neumorni su u svojim nastojanjima već duži niz godina. Volja i ljubav prema djeci guraju ih dalje, ali nažalost novih volontera nema toliko puno pa tako oni najuporniji često ne pronalaze zamjenu kako bi malo odmorili.

Foto: Marijini obroci

Foto: Marijini obroci

„Veliko je ovo djelo ljubavi u koje mogu biti uključeni svi koji to žele; dovoljno je da odvoje svoje vrijeme i žrtvuju koje slobodno subotnje prijepodne ili pak podijele koju svoju kreativnu ideju za što više prikupljenih donacija. Samo otvorite srce i posjetite štand – tamo će vas volonteri uputiti kako da se priključite upornim nastojanjima naše drage Blaženke Sesar i brojnih drugih dugogodišnjih volontera”, navodi Magdalena, volonterka Marijinih obroka.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh