Osobni razvoj

MOJA PRINCEZO...

Vidim tvoje srce ispunjeno frustracijom Nemoj nikada odustati od življenja svoje vjere zbog svojih slabosti....

Foto: Pixabay

 

Svi su zaista sagriješili i potrebna im je slava Božja; opravdani su besplatno, njegovom milošću po otkupljenju u Kristu Isusu. (Rim 3, 23 – 24)

Moja princezo…

Nemoj biti tako stroga prema sebi, moja ljubavi. Vidim tvoje srce ispunjeno frustracijom. Znam da si u stalnoj bitci između tijela i duha. Nemoj nikada odustati od življenja svoje vjere zbog svojih slabosti. Zar ne znaš da ništa od onoga što činiš svojim snagama neće potrajati? Dajem ti milost kada ideš krivim putem i dajem ti snagu kad ti je potrebna.

Tvoje bitke pripadaju meni, stoga se nemoj više opterećivati. Volim te bez obzira na sve što kažeš ili učiniš

Čekam na to da ispravim sve tvoje pogreške i izliječim sve tvoje rane. Tvoje bitke pripadaju meni, stoga se nemoj više opterećivati. Volim te bez obzira na sve što kažeš ili učiniš. Pruži mi mogućnost da ti pokažem tko si kad si okružena mnome. Dopusti mi da te obdarim milošću. Upamti da si primila moje oproštenje još na Kalvariji, tako da možeš biti slobodna od prošlosti i primiti moj dar novog početka.

Voli te,
tvoj Kralj i tvoja milost

 

Iz knjige „Njegova princeza – ljubavna pisma tvojeg Kralja“ autorice Sheri Rose Shepherd. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje, a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh