Duhovna glazba

TEA VIDAIĆ

VIDEO ‘ŽELIM POMOĆI’ Ova snažna pjesma ima posebnu posvetu Kantautorica Tea Vidaić objavila novu pjesmu, single i videospot 'Želim pomoći', s posebnom posvetom i porukom

Tea Vidaić

Foto: Tea Vidaić


 

Pjesma „Želim pomoći” posvećena je svim ljudima koji su u strašnim potresima i pandemiji koronavirusom u Hrvatskoj ostali bez svoje kuće, egzistencije ili doma. Pjesma je isto tako posvećena i svim onim malim, ali velikim ljudima ogromnog srca koji pod geslom ljubavi i plemenitosti: ‘želim pomoći’ stvaraju bolji svijet i kako kaže stih ove pjesme: „…grade novu kuću sna” u stvarnosti u kojoj živimo.

Pjesma je snimana u dva studija u Hrvatskoj: Sky Road Music Studio (Varaždin) i Studio Music4Life (Zadar). Glazbu i tekst ove pjesme potpisuje Tea Vidaić, a aranžman i produkciju Antonio Tkalec. Prateće vokale otpjevali su Agneza Levanić i Antonio Tkalec dok snimanje glavnog vokala je napravljeno u studiju Music4Life kod prof. Tomislava Pehara. Izdavač pjesme je izdavačka kuća Acordis iz Varaždina.

U ovo predblagdansko vrijeme pjesma „Želim pomoći” šalje snažnu poruku nade i ohrabrenja svima kojima je to potrebno. U nastavku poslušajte pjesmu:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh