Duhovnost

PRIMJER WILHELMA BUNTZA

VIDEO Vlč. Dražen Radigović – kušnje poslije obraćenja Velečasni Radigović kratko je prepričao životnu priču 'čovjeka koji je pušio Bibliju', koju je kako je rekao, čitao u suzama, i istaknuo njegov život nakon obraćenja i kušnje s kojima se suočavao, te naglasio - samo s Gospodinom to možeš

VIDEO Vlč. Dražen Radigović: Kušnje poslije obraćenja

Foto: Screenshot

 

Na biblijskom molitvenom susretu zajednice Dobri pastir, velečasni Dražen Radigović govorio je o kušnjama nakon obraćenja. Primjer Wilhelma Buntza, čovjeka koji se obratio pušeći Bibliju u zatvoru, naveo je kao onaj koji vas može ohrabriti da se predate Gospodinu i da počnete raditi za Božje Kraljevstvo.

Buntz je svoje svjedočanstvo i borbe nakon obraćenja opisao u knjizi „Čovjek koji je pušio Bibliju“ , a koju je izdala biblioteka Figulus.

Velečasni Radigović kratko je prepričao životnu priču ovog čovjeka, koju je kako je rekao, čitao u suzama, i istaknuo njegov život nakon obraćenja i kušnje s kojima se suočavao, te naglasio – samo s Gospodinom to možeš.

Poslušajte predavanje velečasnog Radigovića u nastavku:

Knjiga „Čovjek koji je pušio Bibliju“ autora Wilhelma Buntza ponovno je dostupna u biblioteci Figulus.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Kupiti ju možete ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh