Svjedočanstva

PREDIVNO SVJEDOČANSTVO

VIDEO Umirao je od Covida-19, a onda je Bog učinio nevjerojatnu intervenciju preko čistača! Jedno predivno svjedočanstvo ljubavi Očeve koji zna najdublje potrebe našeg srca. Bogu sva slava i hvala!

VIDEO Umirao je od Covid-19, a onda je Bog učinio nevjerojatnu intervenciju preko čistača!

Foto: Screenshot

 

Kada Bog treba doprijeti do tebe, točno zna tko je prava osoba kroz koju će djelovati. U ovom slučau bio je to čistač.

Lee je bio u bolnici u teškom stanju uzrokovanim virusom covid-19. Imao je dvije posebno teške noći, nije znao hoće li se izvući. Te, prve noći zavapio je Bogu da učini čudo, da ga nekako ohrabri i da mu snage za dalje. Kaže, druga noć je bila najgora noć… Ni obitelj, ni prijatelj, ni pastor… U toj izolaciji nitko mu nije mogao doći, ali Bog je našao osobu – čistača.

Pojavio se niotkud. Bio je poput zrake sunca, kaže Lee. Počeli su razgovarati. Hrabrio ga je…kazao mu je da je 14 godina bio misionar u Nigeriji i govorio mu o silnim dušama koje je Bog dotaknuo… Na odlasku, s vrata upitao ga je smije li pomoliti za njega. „Naravno“, odgovorio je. Kako ga nije smio dotaknuti, molio je s vrata moleći Gospodina da pošalje Duha Svetoga da ga dotakne i ozdravi njegova pluća.

Bog zna sve naše žeje i potrebe

„Te noći, sjećam se, počeo sam se osjećati bolje. Poželio sam limenku Coca-Cole i čips i zamolio Gospodina da mi ‘nabavi'”. Ujutro je došao čistač s vrećicom, s dvije naranče, limenkom i čipsom!”.
„Bog sve vidi, sve naše potrebe, sve naše želje.”

Zaista, ovo je svjedočanstvo ljubavi Očeve koji zna svoju djecu, koji zna njihove najdublje potrebe i onima koji traže, daje!

Za kraj, Lee je poručio: „Želim vas ohrabriti, Bog zna najdublje želje vašeg srca, nikad ne podcjenjujte Boga!”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh