Zanimljivosti

DIRLJIVO I EMOTIVNO

VIDEO U spomen Grada-Heroja: Vukovarski ratnici odlaze u svjetlost U filmu su sudjelovali preživjeli vukovarski ratnici i Heroji obrane Vukovara: Dejan Marošičević, Marijofil Andrijanić, Ivica Vodopija, Željko Matić i Damir Plavšić

Foto: BITKA ZA VUKOVAR - Damir Plavšić YouTube / Screenshot

Foto: BITKA ZA VUKOVAR – Damir Plavšić YouTube / Screenshot

Na Facebook stranici Bitka za Vukovar – najveća i najkrvavija bitka u Domovinskom ratu  najavljena je premijera filma „Vukovarski ratnici odlaze u svjetlost”. Stranicu vodi Damir Plavšić, jedan od mnogih branitelja Vukovara.

„Emotivni film već je oduševio javnost i brojne Facebook pratitelje, a zanimljivu poruku objavili su autori filma koji je nastao u čast Grada Heroja – Vukovara”, navode autori i otkrivaju kako su u filmu sudjelovali preživjeli vukovarski ratnici.

„Mi – Vukovarski ratnici obranili smo i oslobodili našu domovinu, a sada predajemo našoj domoljubnoj hrvatskoj mladeži oružje da brane svoju domovinu, hrvatski stijeg, da se vijori na našim granicama i svetu krunicu da uvijek bude u srcima branitelja. Ovaj video dirnut će srca mnogih hrvatskih branitelja, a u mladima će probuditi ponos i obvezu da sada oni od nas koji odlazimo, preuzimaju obvezu braniti Domovinu svojim životima. U filmu su sudjelovali preživjeli vukovarski ratnici i heroji obrane Vukovara: Dejan Marošičević, Marijofil Andrijanić, Ivica Vodopija, Damir Plavšić”, kazuju.

Tekst pjesme napisao i pročitao Marin Medak, a video je snimio Vanja Vidaković. Film je montirao Marijofil Andrijanić, a za glazbu i aranžman zaslužan je Domagoj Mustapić.

Scenarij i režija djelo je Damira Plavšića.

Pogledajte film ‘Vukovarski ratnici odlaze u svjetlost’:

Za Book.hr priredila A. P.

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA:

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh