Svjedočanstva

ZADRŽI SMJER

VIDEO ‘U braku smo 51 godinu, a ovo je naša treća konferencija’ Donosimo vam kratki video simpatičnih supružnika, koji su već više od pola stoljeća u braku. Nasmijani, ruku pod ruku, pozivaju sve mlade da dođu na konferenciju za brak i tako rastu u svom odnosu s Gospodinom

Foto: Screenshot | YouTube 

Nedavno smo s vama podijelili svjedočanstvo mladog bračnog para Fabijanić s konferencije za brak, obitelj i veze – „Zadrži smjer 2023.“, a na konferenciji je, osim mladih, bilo i dugogodišnjih bračnih parova. Jedan takav čine upravo Gordana i Veljko.

SVJEDOČANSTVO ‘Došli smo do razine da smo ozbiljno razmišljali o razvodu braka. Onda je suprug čuo za male grupe…’ 

Donosimo vam kratki video simpatičnih supružnika, koji su već više od pola stoljeća u braku. Nasmijani, ruku pod ruku, pozivaju sve mlade da dođu na konferenciju za brak i tako rastu u svom odnosu s Gospodinom.

Svi koji niste bili u mogućnosti sudjelovati online ili uživo na našoj konferenciji, a želite raditi na svome braku, vezi, te istovremeno podržati donacijom naš rad i borbu za brakove i obitelji, možete nabaviti snimku cijele konferencije.

Predložena donacija je 15 eura. Za sve daljnje informacije javite nam se na 095 197 9925 ili na mail [email protected]

Za Book.hr priredio L. M.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh