Aktualnosti

RAZGOVOR ZA EWTN

VIDEO Svećenik koji je izbjegao tragediju na Šri Lanki: ‘Bog mi je spasio život’ „Da sam otišao dva koraka dalje, bio bih ozlijeđen. Srećom, Bog mi je spasio život“ – ispričao je

VIDEO Svećenik koji je izbjegao tragediju na Šri Lanki: 'Bog mi je spasio život'

Foto: YouTube


 

Otac Jude Fernando, svećenik iz župe sv. Antuna u Colombu gdje se je dogodio teroristički napad za vrijeme uskršnje mise, posvjedočio je za EWTN News Nightly o tim potresnim trenucima:

„Da sam otišao dva koraka dalje, bio bih ozlijeđen. Srećom, Bog mi je spasio život“ – ispričao je.

Otac Fernando svjedočio je strašnom krvoproliću, no unatoč tome poziva na mir i oprost. Promišljajući o korizmi i Uskrsu, dodao je:

„Naš Gospodin nije gospodar osvete, on je Gospodar ljubavi i mira.“

Opasnost od potencijalnog napada ISIS-a još uvijek postoji u Šri Lanki. Nedjeljne mise otkazane su do daljnjega. Otac Fernando ustrajan je u tome da ostane s narodom Šri Lanke unatoč opasnostima.

„Ponizno vas molim da i dalje molite za nas, da i dalje budete s nama i širite radosnu vijest: mir. Trebamo mir u cijelom svijetu.“

 

Cijeli razgovor možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh