Najave

SPLITSKI SKAC

Ne propustite predavanje i svjedočanstvo obitelji Friedrich na temu prirodnog planiranja obitelji „Prirodno planiranje obitelji tema je sljedećeg susreta projekta 'Dvoje su jedno' koji će se održati 14. svibnja na Franjevačkom klerikatu u Splitu

Foto: SkAC ST

Foto: SKAC_ST

 

Skac Split poziva na predavanje na temu ‘prirodnog planiranja obitelji’. Njihov poziv prenosimo u cijelosti.

„Prirodno planiranje obitelji tema je sljedećeg susreta projekta ‘Dvoje su jedno’ koji će se održati 14. svibnja na Franjevačkom klerikatu. Susret započinje sa svetom misom u 19.00h koju predvodi otac Viktor Grbeša, a zatim slijedi predavanje u 20.00h.

voditelji obiteljske zajednice sv. Ivan Pavao II. u Vodicama

Gosti predavači su Marija i Igor Friedrich, bračni par iz Šibenika i voditelji obiteljske zajednice sv. Ivan Pavao II. u Vodicama. Bračni par će nam pobliže objasniti jednu od najjednostavnijih i najpouzdanijih prirodnih metoda planiranja obitelji, Billingsovu ovulacijsku metodu.

Najveći simbol ljubavi

U zajedništvu bračne ljubavi, spolni čin je najveći simbol ljubavi. Onaj u kojem bračno darivanje postaje sami izvor života. Prirodnim planiranjem obitelji priznaje se duša vlastitog supružnika te se u braku ne traži sebično  „ja” već se na taj način oboje potpomažu za doći u nebo”, navode.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh