Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO BRAČNOG PARA ARNUŠ

VIDEO Stjepan i Ljerka Arnuš o braku, obitelji i odgoju svojih šest kćeri Stjepan Arnuš, koji nam je poznat kao voditelj katoličke evangelizacijske skupine Duhovni kutak, posvjedočio je kako je njegov put s Bogom započeo molitvom za Ljerku.  Molio je da ga ne ostavi, a zauzvrat je Bogu obećao da će živjeti kršćanski

Foto: Screenshot, Laudato TV

 

Ljerka i Stjepan Arnuš gostovali su u emisiji In familia Dei.  Svjedočili su o tome kako su se upoznali, kako su susreli živog Boga, ali i tome kako izgleda njihova bračna i obiteljska svakodnevica, s kojim se izazovima suočavaju u odgoju i prenošenju vjere na djecu i kako ih s Bogom nadvladavaju.

Stjepan Arnuš, koji nam je poznat kao voditelj katoličke evangelizacijske skupine Duhovni kutak, posvjedočio je kako je njegov put s Bogom započeo molitvom za Ljerku.  Molio je da ga ne ostavi, a zauzvrat je Bogu obećao da će živjeti kršćanski.

Nihovo svjedočanstvo u emisiji In familia Dei pogledajte u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh