Duhovna glazba

PRIKLADNA U KORIZMENO VRIJEME

VIDEO Ruah Adonai Zadar daruje nas novom divnom pjesmom ‘Traži lice Njegovo’ Moje mi srce govori: 'Traži lice Njegovo'. U Njega uzdam se! ✝ 💞

Foto: RUAH ADONAI ZADAR, Nova Eva, YouTube / Screenshot

Foto: RUAH ADONAI ZADAR, Nova Eva, YouTube / Screenshot

 

Izašla je nova pjesma katoličke karizmatske molitvene zajednice Ruah Adonai iz Zadra „Traži lice Njegovo”. To je četvrta autorska pjesma koju je zajednica objavila. Glavni vokal je Blanka Perković, odnedavna novi član zajednice, a back vokali su članovi slavljeničkog tima te djeca iz dječjega zbora župe Bezgrešno začeće BDM u Zadru.

postajemo svjesniji da On jest svuda oko nas, i u nama

„Nova pjesma je prikladna za ovo korizmeno vrijeme, jer potiče na nutarnje traženje Boga, koji se očituje u svemu stvorenom. Trebamo naći vrijeme u svojoj svakodnevnici u kojem ćemo srcem hvaliti i slaviti Boga, pa i onda kada naiđu kušnje i nevolje trebamo veličati Boga u svom srcu. Tada Mu dajemo prostora za Njegovo djelovanje i postajemo svjesniji da On jest svuda oko nas, i u nama. On je „Ja Jesam”, vječni i sveti, i cijeli naš život odvija se pred Njegovim licem. Mistično iskustvo Božje blizine je pokretač snage u nama, Bog tada ukazuje na nove puteve, nova poslanja, nova nadahnuća, sve kako bi se On kroz to proslavio. No Njegova blizina ne samo da tješi i ohrabruje, već i pročišćava, obrezuje naša srca. Sada je vrijeme za to.”

Foto: Ruah Adonai Zadar

Foto: Ruah Adonai Zadar

 

Ruah Adonai Zadar

Zajednica Ruah Adonai Zadar djeluje šest godina, u župi Bezgrešno začeće BDM – Puntamika, Zadar. Voditeljica zajednice je Iris Mihatov Miočić, a njen suprug, Saša Miočić, voditelj je slavljenja. On je ujedno i glazbeni producent, autor aranžmana mnogih duhovnih pjesama poznatih izvođača duhovne glazbe u Hrvatskoj.

Uvijek ćemo Bogu biti zahvalni što je zajednicu i služenje u njoj stavio na naš put

„Na početku obraćenja i osnivanja zajednice, osim odgajanja naših troje djece, našli smo se na novom putu kojeg je Bog obogatio novim služenjima i tim je utvrdio i naše poslanje u bračnoj zajednici. U braku, služiti Bogu zajedno, kao muž i žena, te zajedno sa svojom djecom u zajednici, je nešto najljepše što nam se kao obitelji moglo dogoditi. Uvijek ćemo Bogu biti zahvalni što je zajednicu i služenje u njoj stavio na naš put.”

Foto: Ruah Adonai Zadar

Foto: Ruah Adonai Zadar

Pjesme „Moj Bog je plakao”, „Kad vjera” ( čija je autorica Matia Čirjak, član zajednice ), „Ja te ljubim kao Marija” i sad nova pjesma „Traži lice Njegovo”, plod su zajedništva Ruah Adonai Zadar i radujemo se novim projektima.

Bog je uistinu čudesan

Bog je uistinu čudesan. On šalje ljude u zajednicu koji su iznimno glazbeno talentirani, i naravno da se tada prepoznavajući njihove darove, odlučujemo po Njegovu nadahnuću, udružiti snage i proizvesti nešto novo što može obogatiti naše molitvene susrete. Temelj naših susreta je molitva Duhu Svetom, svakodnevni ružarij, pobožnost blaženoj Djevici Mariji, poticanje na osobnu molitvu, post, sakramentalni život i razmatranje Božje Riječi. Radujemo se svemu što Gospodin u tom zajedništvu stavlja na naš put.”

Nadamo se da će pjesma „Traži lice Njegovo” doprijeti do srca mnogih koji traže Gospodina.

Za Book.hr priredila A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine’.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh